Afla cum sa scapi de parul nedorit de pe fata cu acest remediu natural

Afla cum sa scapi de parul nedorit de pe fata cu acest remediu natural
Afla cum sa scapi de parul nedorit de pe fata cu acest remediu natural

Părul de pe faţă, de deasupra buzei superioare şi practic părul de pe tot corpul poate fi o adevărată problemă pentru femei.

Dacă vrei însă o soluţie alternativă şi naturală, îţi dezvăluim secretul folosit de secole de femeile care traiesc in Orientul Mijlociu. Pe lângă îndepărtarea părului nedorit, acest amestec îţi va calma pielea, îi va oferi strălucire şi va obţine un aspect sănătos. Ingredientele naturale ale acestui amestec sunt bogate în antioxidanţi, minerale şi vitamine.

Doua masti eficiente pentru ten! Ai nevoie de 1 singur ingredient de baza

Pentru acest amestec ‘miraculos’ aveţi nevoie de:
– o lingură de terci de ovăz
– o lingură de suc de lămâie

două linguri de miere

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Masca aceasta te scapa de orice rid! O faci acasa si efectul este imediat

Totul se pregăteşte foarte simplu. Amestecă toate ingredientele până obţii o masă omogenă şi apoi aplică pe părul nedorit. Se lasă să acţioneze timp de 15 minute şi apoi se îndepărtează cu apă călduţă.

După clătire este indicat să aplicaţi cremă de faţă sau de corp, în funcţie de zona pe care aţi folosit amestecul. Ar fi perfect pentru a aplica crema de fata dupa întregii proceduri. Pentru rezultate mai bune repetaţi metoda de 2-3 ori pe săptămână şi după 30 de zile, veţi obţine rezultatele dorite. Părul va dispărea pentru totdeauna!

Sursa: secretele.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Horoscop 29 septembrie 2024. O zodie are mai mult curaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rețea de escroci destructurată în Spania! Femei păcălite cu sute de mii de euro de bărbați care se pretindeau că sunt Brad Pitt

VIDEO Rebecca, în lacrimi după discuția cu Antoni. Patrick, Bianca și Julia încearcă să o liniștească. „Pentru mama, că ea nu merită toate astea.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies