Afla cum sa scapi rapid de punctele negre cu cateva ingrediente pe care le ai in bucatarie!

Afla cum sa scapi rapid de punctele negre cu cateva ingrediente pe care le ai in bucatarie!
Afla cum sa scapi rapid de punctele negre cu cateva ingrediente pe care le ai in bucatarie!

Punctele negre apar de regula din cauza dilatarii porilor, care creaza mediul potrivit pentru acumularea secretiei abundente de sebum.

Specialistii in dermatologie explica faptul ca terminatiile glandelor sebacee ajung pana la suprafata pielii, timp in care sebumul produs se oxideaza in contact cu aerul si rezulta o culoare inchisa.

Orice procedura de eliminare a punctelor negre trebuie sa inceapa cu o exfolierea zonei pe care se va aplica tratamentul pentru ca efectele sa fie vizibile.

Asadar, exfoliati-va pielea cu zat de cafea sau nu zahar brun nerafinat.

Masati usor zonele afectate cu miscari circulare timp de cinci pana la zece minute.

Urmatorul pas este sa va deschideti porii. Faceti asta stand deasupra unei infuzii fierbinti de musetel timp de zece minute, cu un prosop pe cap.

Apoi aplica urmatoarea masca formata din 4 linguri de bicarbonat de sodiu si un sfert de cana cu apa minerala.

Amestecul rezultat se aplica pe fata, evitand zona ochilor. 
Pastreaza aceasta masca pe fata timp de zece minute si apoi clateste-te cu apa calduta. Rezultatele vor fi vizibile imediat.
Sursa: www.doctorulzilei.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies