Afla cum sa te imbraci de Valentine’s Day indiferent daca esti single sau intr-o relatie

Afla cum sa te imbraci de Valentine’s Day indiferent daca esti single sau intr-o relatie
Afla cum sa te imbraci de Valentine’s Day indiferent daca esti single sau intr-o relatie

Indiferent de statusul relatiei, de Valentine’s Day vrei sa arati perfect!

Fie ca mergi la o intalnire romantica, iesi in club sau intr-un bar cu prietenele, fie ca alegi sa mergi la film, la teatru sau la un show de stand-up,  ti-am pregatit cateva sugestii ce nu pot trece neobservate.

Date Look- Un look ideal pentru o intalnire romantica trebuie sa aiba unul dintre aceste ingrediente: rosu, animal print sau forme bine definite. Studiile spun ca nuanta rosie este una dintre cele mai atragatoare, asa ca nu o evita!
Animal print-ul si pielea sunt de asemenea greu de neobservat, mai ales cand urmaresc linia unui siluete

feminine, asa ca opteaza pentru pantaloni sau fuste din piele, rochii cu detalii animal print, dar echilibreaza look-ul, de fiecare data, cu texturi si nuante mai soft pentru a crea o tinuta sexy, dar si cu bun gust. Bijuteriile statement pot transforma orice tinuta aparent banala, asa ca opteaza pentru colierele oversized.

Girls Night Out- In seara asta vei trezi admiratie si mister. Poti opta pentru un look punk-rock, cu un make-up smokey, pus in evidenta de o tinuta formata dintr-o pereche de jeansi rupti, un top lejer, un colier metalic si o jacheta din piele.


Dar, daca vrei un look uber-chic, opteaza pentru texturi lejere, vaporoase, unde monocromia inrameaza un singur element al vestimentatiei, care sa dea nota distincta intregului look. De exemplu, poti opta pentru o bluza nude, o vesta neagra, un colier simplu, iar piesa de rezistentă sa fie o pereche de pantaloni vaporosi, animal print.

Casual V-Day- Daca iti doresti o seara relaxata, in care sa mergi la un film sau la teatru, atunci poti opta pentru un look mai casual.
Dar daca este un look lejer, nu inseamna ca nu putem opta pentru ceva care sa fie si sexy. Alege o tinuta minimalista ca design, dar opteaza pentru contraste, cum ar fi rosu cu alb.
Duetul dintre puritatea albului si senzualitatea rosului e biletul catre o poveste de dragoste necliseica, fie ea, poate, doar in filmul pe care il vei viziona.

Mesaj de dragoste- Dragostea pluteste in aer sau pe bluza ta.
Daca vrei o reteta simpla pentru tinuta de Valentine’s Day, poti alege o bluza, pe care e inscriptionat un mesaj de dragoste sau simplul ”Love” si restul poate fi completat de tine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Lenjeria intima- De Valentine’s Day nu putea lipsi lenjeria intima, alege dintr-o gama vasta de desuuri sexy, fie ca iti plac cele cu dantela, colorate, cu imprimeuri sau simple.


Sursa: www.csid.ro



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Patrick și Virginia, discuție în camera roșie. De ce crede tânăra că Patrick este supărat. „Chiar crezi că părerea mea contează în momentul acesta?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies