Afla de ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie!

Afla de ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie!
Afla de ce se tem barbatii intr-o relatie in functie de zodie!

Descopera care sunt cele mai mari temeri ale partenerului tau cand vine vorba de relatia de cuplu, in functie de zodia sub care s-a nascut.

Berbec- Barbatul Berbec se teme cel mai mult de un refuz, de demazagire si de o relatie incheiata prematur.

Taur- Desi pare sigur pe el, barbatului nascut in zodia Taur ii este teama sa nu piarda comoditatea si siguranta oferita de femeia de langa el.

Gemeni
- Cea mai mare teama a barbatului Gemeni este sa nu i se ingradeasca libertatea.

Intr-o relatie are nevoie de dovezi de dragoste si siguranta.

Rac- Barbatul Rac se teme cel mai mult de respingere si de posibilitatea de a fi inselat. Nu vrea ca partenera lui sa-si piarda interesul pentru el sau sa-i ingradeasca libertatea.

Leu- Ii este teama atat de lipsa de interes pe care o poate manifesta partenera lui, cat si de singuratate sau de infidelitate.


Fecioara- Barbatului nascut in zodia Fecioara ii este teama ca nu cumva sa fie mintit de catre partenera lui. Nu este posesiv, dar vrea sa aiba parte de un echilibru.

Balanta- Nativului din aceasta zodie ii este teama de schimbarile bruste si de posibilitatea ca iubita lui sa aiba un caracter dual.

Scorpion
- Acestui nativ ii este teama de dezamagiri, intrucat a mai avut experiente mai putin placute.
Cu toate acestea, barbatul Scorpion cu greu se deschide in fata partenerei.

Sagetator
- Barbatului Sagetator ii este teama ca relatia in care este implicat ar putea ajunge intr-un punct mort. In plus, pentru el conteaza daca ii apreciezi bunele intentii si micile surprize.

Capricorn
- Nativul nascut in aceasta zodie se teme de confuzii, nesiguranta si minciuna. Uneori ii este teama si de schimbari, intrucat este o fire traditionalista.


Varsator
- Babarbatului Varsator ii este teama sa-si exprime sentimentele pentru ca, de fapt, ii este teama sa nu fie inteles gresit si ridiculizat.

Pesti
- Barbatul Pesti se teme sa-si exteriorizeze sentimentele, cat si sa ia decizii importante pentru cuplu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies