Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine!

Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine!
Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine!

Te gandesti sa gatesti ceva delicios si sanatos in acelasi timp? Ceva care sa fie usor de preparat si sa poti servi intreaga familie la o masa calda? Avem pentru tine o reteta usor de preparat, din dovlecei si branza, din care sa pregatesti o tarta pentru mai multe persoane.

Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine! Te gandesti sa gatesti ceva delicios si sanatos in acelasi timp? Ceva care sa fie usor de preparat si sa poti servi intreaga familie la o masa calda? Avem pentru tine o reteta usor de preparat, din dovlecei si branza, din care sa pregatesti o tarta pentru mai multe persoane.

Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine!
Afla de la noi cum sa pregatesti o tarta delicioasa cu dovlecei si branza! Avem reteta perfecta pentru tine! [Sursa foto: PixaBay]

Ce ingrediente ai nevoie pentru a pregati tarta cu dovlecei si branza

Pentru a pregati aceasta reteta, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: 350 de grame de dovlecei, pe care sa ii tai in felii subtiri, pe lungimea lor, un pachet de foietaj de 500 de grame, 3 linguri de pesto facut din rosii uscate, ardei bulgaresti marinati, pe care sa ii taifelii subtiri, 50 de grame de branza cheddar rasa, ulei de masline si putina faina.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Rețetă clasică de cremșnit. E de departe cea mai bună variantă pentru mesele de week-end

Cum pregatesti reteta de tarta cu dovlecei si branza

Dificultatea de preparare a acestei retete este una usoara. Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa incalzesti cuptorul la 220 de grade Celsius.

Pregateste feliile de dovlecei pe o tava intinsa pentru copt, ungandu-le cu ulei pe ambele parti si asezonandu-le cu sare si piper. Lasa tava cu feliile de dovlecei la cuptorul incalzit timp de 5 minute, pana ce dovleceii s-au rumenit putin. Pregateste un blat de lucru pe care sa presari putina faina si intinde aluatul astfel incat sa il pregatesti pentru copt. Aseaza-l apoi pe o tava de copt unsa cu putin ulei.
Realizeaza o margine de aproximativ 2 centimetri de jur imprejurul aluatului si unge aceasta margine cu putin ou batut. Folosind o furculita, inteapa baza aluatului pentru o coacere mai buna. Intinde apoi pesto-ul de rosii pe el. Aseaza cu grija feliile de dovlecei pe baza aluatului si presara uniform ardeii marinati deasupra. Peste legume adauga branza rasa. Pune astfel tarta la cuptor timp de aproximativ 20 de minute, pana cand aceasta s-a rumenit si a devenit aurie.
Acum tarta ta este gata de servit, poti sa o tai felii si sa o servesti celor dragi alaturi de o salata verde.

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies