Afla la ce boli esti predispusa in functie de cifra destinului si cum te poti feri de ele!

Afla la ce boli esti predispusa in functie de cifra destinului si cum te poti feri de ele!
Afla la ce boli esti predispusa in functie de cifra destinului si cum te poti feri de ele!

Cifra destinului iti spune de ce boli poti suferi si cum le poti preveni.

Cifra destinului se calculeaza insumand cifrele din data de nastere. Spre exemplu, daca esti nascuta pe 05.08.1978, trebuie sa aduni 5+8+1+9+7+8, apoi rezultatul obtinut, adica 38, se mai aduna inca o data- 11 si, in acest caz, inca o data, pentru a se obtine o cifra simpla. Asadar, cifra destinului pentru o persoana nascuta pe acesta data este 2.

Cifra 1 (nativii din, 10, 19, 28)- Cei care au cifra destinului 1 pot suferi de afectiuni psihice, daca nu traiesc conform eu-lui lor interior.

Pentru a tine la distanta aceste probleme de sanatate, trebuie ca persoanele respective sa traiasca in armonie cu ele.

Cifra 2 (nativii din 2, 11, 20, 29)- Problemele de sanatate cu care se pot confrunta persoanele care au ca cifra destinului 2 sunt legate de digestie, diabet, astm si tulburari ale somnului.

Cifra 3 (nativii din 3, 12, 21, 30)- Toate afectiunile pe care le pot dobandi persoanele care au ca cifra destinului 3 sunt legate de necunoastere.
Ca sa fie sanatosi trebuie sa se cunoasca foarte bine. Bolilele care ii pandesc sunt cele legate de plamani, rinichi, guta si dinti.

Cifra 4 (nativii din 4, 13, 22, 31)- Cei care au ca cifra destinului numarul 4 pot suferi de depresie, dureri de cap, schimbari bruste de stare, afectiuni care pot aparea fie din cauza muncii in exces sau, din contra, din cauza sedentarismului.


Cifra 5 (nativii din 5, 14, 23)
- Aceasta cifra a destinului atrage de la sine probleme de sanatate legate de stres si tulburari de somn. Persoanele care au cifra destinului 5 se pot confrunta cu insomnii si cu stari de oboseala ori epuizare, din cauza trairilor interioare.

Cifra 6 (nativii din 6, 15, 24)- Persoanele care au ca cifra destinului numarul 6 se pot confrunta cu infectii la nivelul nasului, gatului si plamanilor.
Aceste boli pot aparea din cauza unei agresivitati accentuate.

Cifra 7 (nativii din 7, 16, 25)- Cei care au ca cifra destinului numarul 7 atrag tot felul de imbolnaviri din cauza lipsei de intelepciune, mai exact din cauza excesurilor. Cele mai comune afectiuni sunt infectiile tractului urinar, artrita si afectiunile la nivelul pielii.

Cifra 8 (nativii din 8, 17, 26)- Persoanele care au cifra destinului numarul 8 pot avea probleme cu aparatul auditiv si dantura, iar in unele cazuri pot suferi de paralizii.
Toate aceste probleme apar din cauza stresului si tensiunilor interioare.

Cifra 9 (nativii din 9, 18, 27)- Cei care au ca cifra destinului numarul 9 pot suferi de afectiuni respiratorii, lesin sau de boli ale pielii. Toate aceste probleme pot aparea din cauza incapacitatii de adaptare, de cele mai multe ori fizic.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

##VIDEO8982##



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies