Chef Doru Serban te invata cum sa prepari galuste pufoase. Iata!
Ingrediente
500 g tacamuri de pasare
O radacina mica de telina
O radacina de pastarnac
Un morcov
O ceapa
O foaie de dafin
O legatura de patrunjel
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Pentru galuste:
2 oua
7 linguri de gris
O lingura de ulei
Sare
Mod de preparare
Se fierb tacamurile aproximativ 10 minute pana cand se ridica spuma in oala, apoi
Se asezoneaza cu sare si piper si se fierbe pana cand legumele si carnea sunt patrunse.
Se freaca ouale cu uleiul si cu sarea, apoi se adauga grisul in ploaie, pana ajunge la consistenta unei smantani groase.
Cu o lingura incalzita in supa, luam din compozitie si adaugam galustele in supa.
Acoperim oala si fierbem maxim 10 minute, la foc mic, apoi oprim focul.
Inainte de servire, se toaca pratrunjel proaspat.