Afla si tu ce alimentatie se potriveste semnului tau zodiacal si de ce conteaza atat de mult!

Afla si tu ce alimentatie se potriveste semnului tau zodiacal si de ce conteaza atat de mult!
Afla si tu ce alimentatie se potriveste semnului tau zodiacal si de ce conteaza atat de mult!

Calea catre o alimentatie sanatoasa se pare ca poate fi citita si in stele. Semnul zodiacal iti poate spune cine esti si cum sa te hranesti.

Iata cateva sfaturi stelare despre cum sa-ti stimulezi starea de bine. Citeste semnul solar si daca iti stii si ascendentul lunar sau dupa ora nasterii, citeste-le si pe acelea.

BERBEC (21 Mar. – 19 Apr.) Nu sari peste micul dejun
Si asa iti plac tie toate lucrurile care sunt pe primul loc, de ce sa nu profiti atunci de prima masa a zilei. Poti ramane fidel firii tale active cu un mic dejun rapid si sanatos.

Iti va da suficienta energie pentru tot restul zilei tale pline de evenimente.

TAUR (20 Apr. 20 – 20 Mai) Fa schimbari treptate
Sclavul rutinei, nu iti plac schimbarile bruste. De aceea, in loc sa faci brusc schimbari in alimentatie, introdu treptat modificarile sanatoase dorite. Alege pe rand lucrurile pe care vrei sa le schimbi in regimul tau alimentar si ai rabdare pana te adaptezi la schimbare.

GEMENI (21 Mai – 20 Iun.) Fii atent la ce mananci
Sunteti maestri in arta multi-taskingului, Gemenilor. Totusi, daca faceti acelasi lucru si la masa – adica mancati si navigati pe net in acelasi timp – nu va faceti nicio favoare, pentru ca veti manca superficial si masa isi pierde tot farmecul. Mananca ceva ce iti place, pentru a-ti mentine treaz interesul si pentru a manca mai lent, marind asimilarea nutrientilor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

RAC (21 Iun. – 22 Iul.) Savureaza mancarea gatita
Pregatirea mesei este pentru tandru Rac o adevarata placere, o alta activitate prin care poate impartasi dragoste. Gatitul acasa poate hrani atat sufletul cat si trupul. In definitiv, pentru tine, acasa este acolo unde iti arde si inima, dar si focul de la aragaz.

LEU (23 Iul. – 22 Aug.) Sarbatoreste, cu moderatie
Un Leu este oricand gata de petrecere. Si totusi, printre cocktailuri si aperitive, petrecerile pot fi un teren minat pentru sanatate. Opteaza pentru bauturile fara alcool sau cu un continut minim de alcool. Savureaza o gustare satioasa inainte de petrecere care sa te tina satul si sa te ajute sa rezisti tentatiilor culinare.

FECIOARA (23 Aug.

– 22 Sept.) Savureaza hrana cultivata in propria gradina
Fecioarele sunt foarte legate de pamant, asa ca o gradina de legume pare un lucru firesc pentru ele. Nu ai suficient spatiu? Iti poti cultiva ierburi aromatice pe pervazul ferestrei sau in ghivece care nu ocupa mult spatiu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

BALANTA

(23 Sept. – 22 Oct.) Infrumuseteaza-ti mesele
Balantele au inclinatie catre frumos, astfel incat infrumusetarea meselor nu poate face acesta experienta decat una mai hranitoare. Fie ca pregatesti cina acasa sau dai comanda la pizza, lumanarile, decoratiunile si servetelele pot da o nota aparte fiecarei mese.

SCORPION (23 Oct. – 21 Nov.) Tempereaza mancatul emotional
Pasionalii Scorpioni pot manca din frustrare, pentru ca se simt neintelesi de ceilalti in plan emotional.

Inainte sa te consolezi cu o cutie de bomboane de ciocolata, incearca mai bine sa gasesti alta activitate care sa-ti dea satisfactia pe care o cauti.

SAGETATOR (22 Nov. – 21 Dec.) Insipra-te din bucatariile altor popoare
Iubitor de calatorii, Sagetatorul are o afinitate nativa fata de locuri straine si exotice. Daca nu poti ajunge in locuri indepartate, poti savura felurile de mancare din acele locuri. Astfel vei avea mese interesante si vei invata de la diferite culturi noi metode de a manca sanatos.
Citeste continuarea pe: www.viataverdeviu.ro




Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies