Afla totul despre mezoterapie! Vezi ce presupune si de cate sedinte ai nevoie!

Afla totul despre mezoterapie! Vezi ce presupune si de cate sedinte ai nevoie!
Afla totul despre mezoterapie! Vezi ce presupune si de cate sedinte ai nevoie!

Mezoterapia reprezinta una dintre metodele revolutionare de tratament, ce presupune utilizarea unor microinjectii in tegumet. Chirurgul estetician Adina Alberts-Catarama iti ofera mai multe informatii utile.

Mai nou, aparatele moderne de mezoterapie utilizeaza radiofrecventa care schimba polaritatea la nivelul pielii astfel ca substantele active patrund in profunzime. Prin mezoterapie pot fi introdusi in tegument agenti de hidratare, detoxifiere, lipoliza, vitamine, minerale etc., in functie de patologia fiecaruia dintre noi.

Sunt necesare mai multe sedinte la intervale de cateva zile sau chiar saptamanii. Prin mezoterapie putem trata afectiuni dintre cele mai diverse:

- imbatranirea pielii

- celulita

- hiperpigmentarea pielii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

-

alopecia

- deshidratarea etc.

O sedinta de tratament poate varia ca timp intre 30 min.- 2h, in functie de suprafata pe care se doreste tratamentul.

Sedintele nu sunt dureroase. In cazul mezoterapiei prin injectare (seringa sau pistol) se percep mici intepaturi suportabile chiar si de catre cele mai sensibile persoane. In cazul mezoterapiei prin electrodermoporatie, procedura este chiar reconfortanta, constand intr-un masaj bland cu ajutorul unei piese de mana.

Printre contraindicatii se numara doar cateva afectiuni ca bolile de piele, bolile cronice grave sau hipersensibilitate, diabet zaharat neechilibrat, boli autoimune, sarcina. In cazul mezoterapiei prin electroporatie se adauga ca si contraindicatii: implantul metalic, pace-maker.

Ca si efecte adverse, local pot aparea semne de inflamatie, dar care dureaza de obicei cateva ore.

Nu exista riscul transmiterii de boli! Acest tratament respecta si cele mai viguroase reguli de igiena.

Aceasta metoda nu reprezinta niciun risc deoarece se practica in conditii de sterilitate, intr-un cabinet medical, de catre personalul calificat.

Rezultate vizibile incep sa apara dupa 4-8 sedinte, in functie de afectiunea tratata.

Articol oferit de Care Zone www.carezone.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies