Afla totul despre mini-liftingul facial instant! Iata ce presupune!

Afla totul despre mini-liftingul facial instant! Iata ce presupune!
Afla totul despre mini-liftingul facial instant! Iata ce presupune!

Odata cu trecerea timpului, mai ales dupa implinirea varstei de 30 de ani, corpul nostru incepe sa sufere mici transformari.

 

Odata cu trecerea timpului, mai ales dupa implinirea varstei de 30 de ani, corpul nostru incepe sa sufere mici transformari- la unii dintre noi mai accentuate, la altii mai putin-, in functie de diferiti factori cum ar fi: gena, modul de viata, sanatos sau mai putin sanatos, in functie de orele pe care le alocam pentru a ne odihni, a face sport, masaje sau alte actiuni care sa ne mentina tineri si sanatosi, cu o piele hidratata si elastica.
Insa, oricat de mult ne-am ingriji, inevitabil, apar micile semne ale trecerii anilor, semne care prima data se vor observa la nivelul fetei, una dintre cele mai expuse parti ale corpului. In ajutorul acelora care nu vor sa apeleze la interventii chirurgicale, care sa implice taieturi, intepaturi etc. tehnologia avansata a lansat pe piata diferite aparate performante, non invanzive, care dau rezultate asemanatoare interventiilor chirugicale, dar pe termen mult mai scurt.
In acest numar, am ales sa va vorbesc despre „Sublime Skin Contouring”, cel mai nou si performant aparat din lume de radio frecventa bipolara. Am sa explic pe intelesul tuturor care sunt avantajele folosirii acestui aparat si de ce este atat de solicitat de tot mai multi pacienti. Atunci cand avem prea multa elasticitate la nivelul pielii fetei si vrem sa avem un mic efect de tonificare, ridicare si sa aratam mult mai ferm, fara sa intervenim chirurgical, apelam la radiofrecventa bipolara care combinata cu lumina infrarosie din acest aparat patrunde in stratul dermic-
unde exista colagenul si elastina, si genereaza o caldura intensa ingrosand acele fibre imediat, obtinandu-se astfel un efect instant de „ridicare” a fetei. Este un tratament de rejuvenare faciala care utilizeaza combinatia elos de lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara, pentru a asigura o incalzire controlata a stratului profund al dermei.
Aceasta energie termica este focalizata, in special, pe zonele cele mai afectate de trecerea timpului, pentru a stimula producerea de noi celule de colagen si fibre elastice.
Ca orice tratament non-invaziv, care nu taie, nu inteapa, care nu face nimic in afara faptului ca introduce o energie termica in tesut, efectul de mini-lifting facial instant dureaza de la patru  saptamani in sus. In general, le recomand pacientilor mei sa faca sase sedinte, o sedinta pe luna, dupa care sa intretina cu o sedinta o data la sase luni, pentru mentinerea efectului de mini-lifting facial instant. Tratamentul cu SUBLIME este un tratament cu rezultate spectaculoase, destul de ieftin, nu doare, din contra, te relaxeaza.
Un tratament complet poate dura intre 30-60 de minute in functie de problemele pe care le are pacientul. Il recomand cu incredere, mai ales ca de rezultatele lui ma bucur inclusiv eu.
Articol oferit de Dr Renert Gad.

Odata cu trecerea timpului, mai ales dupa implinirea varstei de 30 de ani, corpul nostru incepe sa sufere mici transformari- la unii dintre noi mai accentuate, la altii mai putin-, in functie de diferiti factori cum ar fi: gena, modul de viata, sanatos sau mai putin sanatos, in functie de orele pe care

le alocam pentru a ne odihni, a face sport, masaje sau alte actiuni care sa ne mentina tineri si sanatosi, cu o piele hidratata si elastica. 

Insa, oricat de mult ne-am ingriji, inevitabil, apar micile semne ale trecerii anilor, semne care prima data se vor observa la nivelul fetei, una dintre cele mai expuse parti ale corpului. In ajutorul acelora care nu vor sa apeleze la interventii chirurgicale, care sa implice taieturi, intepaturi etc.
tehnologia avansata a lansat pe piata diferite aparate performante, non invanzive, care dau rezultate asemanatoare interventiilor chirugicale, dar pe termen mult mai scurt. 

In acest articol, am ales sa va vorbesc despre „Sublime Skin Contouring”, cel mai nou si performant aparat din lume de radio frecventa bipolara. Am sa explic pe intelesul tuturor care sunt avantajele folosirii acestui aparat si de ce este atat de solicitat de tot mai multi pacienti. Atunci cand avem prea multa elasticitate la nivelul pielii fetei si vrem sa avem un mic efect de tonificare, ridicare si sa aratam mult mai ferm, fara sa intervenim chirurgical, apelam la radiofrecventa bipolara care combinata cu lumina infrarosie din acest aparat patrunde in stratul dermic- unde exista colagenul si elastina, si genereaza o caldura intensa ingrosand acele fibre imediat, obtinandu-se astfel un efect instant de „ridicare” a fetei. Este un tratament de rejuvenare faciala care utilizeaza combinatia elos de lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara, pentru a asigura o incalzire controlata a stratului profund al dermei. 

Aceasta energie termica este focalizata, in special, pe zonele cele mai afectate de trecerea timpului, pentru a stimula producerea de noi celule de colagen si fibre elastice. Ca orice tratament non-invaziv, care nu taie, nu inteapa, care nu face nimic in afara faptului ca introduce o energie termica in tesut, efectul de mini-lifting facial instant dureaza de la patru  saptamani in sus. In general, le recomand pacientilor mei sa faca sase sedinte, o sedinta pe luna, dupa care sa intretina cu o sedinta o data la sase luni, pentru mentinerea efectului de mini-lifting facial instant. Tratamentul cu SUBLIME este un tratament cu rezultate spectaculoase, destul de ieftin, nu doare, din contra, te relaxeaza. Un tratament complet poate dura intre 30-60 de minute in functie de problemele pe care le are pacientul. Il recomand cu incredere, mai ales ca de rezultatele lui ma bucur inclusiv eu.

Articol oferit de Dr Renert Gad.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Vesta de blană: Piesa de rezistență pentru ținute casual

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”

TJ Miles, invitat la "În oglindă", sâmbăta aceasta, de la 23:30, la Kanal D2 “Poate nu am fost cel mai cuminte băiat, dar..”

Robi a recunoscut ce simte pentru Teodora: „Te iubesc”. Familia tinerei este, însă, împotriva concurentului de la „Casa iubirii”

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies