Ai bustul prea mare sau prea mic? Uite o solutie eficienta care te va face sa fii multumita de sanii tai!

Ai bustul prea mare sau prea mic? Uite o solutie eficienta care te va face sa fii multumita de sanii tai!
Ai bustul prea mare sau prea mic? Uite o solutie eficienta care te va face sa fii multumita de sanii tai!

Feminitatea si individualitatea unei femei sunt definite, cu siguranta, de forma, marimea si tipologia sanilor, insa ce este de facut atunci cand trecerea timpului isi lasa propriile semne asupra corpului femeii?

Chirurgia estetica de azi ofera numeroase solutii pentru a recapata aspectul tanar si frumos de alta data. Dr. Calin Dobos le ofera femeilor moderne solutii rapide pentru a-si redobandi tinerea si fermitatea sanilor de alta data.

Liftingul mamar este solutia ideala pentru femeile care au probleme cu bustul, fie acesta mult prea mare, fie a fost modificat odata cu trecerea timpului.

Interventia dureaza doua ore, timp in care pacienta este anesteziata general, deci nu va simti nici o durere in timpul operatiei.

Alegerea metodei de lifting mamar se face in functie de marimea sanilor si gradul de ptoza mamara identificata de catre medicul estetician.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Noi folosim cel mai frecvent tehnica verticala sau periareolara, pentru a nu mai face taietura de sub san, astfel recuperarea este mult mai rapida, iar rezultatul mult mai stabil si natural”, spune Dr.

Calin Dobos.

Dupa operatie, pacientele trebuie sa poarte un sutien compresiv, care le va ajuta si, totodata, le va sustine sanii in perioada vindecarii.

Postoperator nu exista dureri, eventuala tensiune care treace cu ajutorul unor anti-inflamatoare obisnuite. Dupa aproximativ o saptamana pacientele isi pot relua activitatile zilnice, insa este indicat ca timp de trei saptamani sa nu se supuna unui efort fizic prea mare, care ar putea influenta negative vindecarea si asezarea sanilor in noua pozitie.


Rezultatele finale ale liftingului sunt vizibile cam la 3 luni dupa interventie, cand forma si pozitia sanilor se adapteaza perfect corpului pacientei, iar cicatricile se vor estompa odata cu trecerea timpului.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies