Ai energii negative in locuinta? Cum sa scapi de ele cu un truc simplu

Ai energii negative in locuinta? Cum sa scapi de ele cu un truc simplu
Ai energii negative in locuinta? Cum sa scapi de ele cu un truc simplu

Casa în care trăim devine un depozitar al emoţiilor, al gândurilor, al sentimentelor şi al trăilor noastre, al bolilor şi suferinţelor noastre, dar şi a celor care locuiesc (au locuit) în ea sau îi trec pragul.

Umple restul paharului cu încă o treime oţet alb şi o treime apă, apoi amplasează-l în camera în care simţi că vibraţiile negative sunt cele mai puternice sau unde intuieşti că există o acumulare de energii care au nevoie de armonizare.

Pune paharul într-un colţ ferit sau într-un loc ascuns în care ştii sigur că nu îl mişcă nimeni. Lasă-l acolo preţ de o zi.

După 24 de ore, verifică paharul. Vezi dacă recipientului i s-a întâmplat vreun lucru ciudat. Vezi cum te simţi în încăperea respectivă din punct de vedere energetic, ce stare sau senzaţii îţi induce. În mod normal, energiile neplăcute ar trebui să se risipească.

Citeste continuarea pe DcNews.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

9 zodii scapa de GHINION in aceasta toamna. Urmeaza un val de energie pozitiva pentru ele

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies