De pe masa de Pasti nu pot sa lipseasca ouale rosii, cozonacul si drobul de miel. Incearca o reteta traditionala de drob. Uite cat de simplu este de preparat!
Ingrediente: maruntaie de miel (ficat, plamani, inima), doua legaturi de ceapa verde, doi cartofi mari, o legatura de patrunjel, usuturoi, 10 oua, sare si piper.
Mod de preparare:
Organele de miel se fierb intr-o oala cu apa. Dupa ce se racesc, acestea se dau prin masina de tocat.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
La fel procedezi si cu ceapa si cartofii.
Se framanta bine pana cand ingredientele s-au amestecat. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se unge o tava cu ulei si se aseaza compozitia in tava. Deasupra se aseaza prapurul. Unele gospodine folosesc in loc de acesta, oua batute.
Tava se pune la cuptor si se tine pana cand drobul se rumeneste si capata o culoare maronie.