Ai folosit detergentul gresit pana acum! Cum se spala corect rufele

Ai folosit detergentul gresit pana acum! Cum se spala corect rufele
Ai folosit detergentul gresit pana acum! Cum se spala corect rufele

O greseala pe care multi o facem cand curatam rufe ne poate determina sa scoatem bani din buzunar pentru repararea masinii de spalat.

Conform unui studiu, multe persoane nu ştiu cât detergent trebuie să folosească la o singură spălare şi nici ce cantitate de rufe să pună în maşină.

Prin urmare, aceştia utilizează o cantitate mult peste doza recomandată de detergent, ceea ce poate duce la blocaje în maşina de spălat. Mai mult decât atât, un procent mare de persoane pun prea multe haine în cuva maşinii, fapt care poate provoca foarte rapid stricarea acesteia.


Rufele trebuie să umple cuva maşinii de spălat doar pe trei sferturi, spun specialiştii. De asemenea, pentru a şti că foloseşti cantitatea optimă de detergent, utilizează un pahar gradat.

Acelaşi studiu arată că tinerii cu vârste între 18 şi 24 de ani spală rufele cel mai rar, de una până la trei ori pe săptămână, în timp ce persoanele cu vârste cuprinse între 35 şi 44 de ani spală haine cel mai des, de 8-14 ori pe săptămână.


Sursa: realitatea.net

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies