Ai fumat? Iata remediul care iti curata plamanii

Ai fumat? Iata remediul care iti curata plamanii
Ai fumat? Iata remediul care iti curata plamanii

Organismul se poate recupera rapid dupa ce te-ai lasat de tigari. Insa substantele chimice acumulate in plamani au nevoie de o perioada mai lunga pentru a fi eliminate. Iata un tonic natural ce ajuta la accelerarea recuperarii corpului dupa ce ai renuntat la fumat.

Ia doua linguri de solutie dimineata, inainte de a bea sau manca ceva. Apoi mai ia alte doua linguri seara, dupa cina. Acest amestec accelereaza procesul de detoxifiere al organismului.

 

Turmericul este un condiment minunat ce reduce inflamatiile si are proprietati antibacteriene, antiseptice si antivirale. Ceapa ajuta la curatarea plamanilor in special, curata toxinele si previne infectiile si alte boli. Ghimbirul ajuta la echilibrarea functiilor naturale ale corpului si inlatura toxinele.

 

Sursa: sanatate.bzi

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum se prepara placinta cu branza la tigaie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies