Ai impodobit GRESIT pana acum BRADUL de CRACIUN! Uite ce nimeni nu ti-a spus NICIODATA

Ai impodobit GRESIT pana acum BRADUL de CRACIUN! Uite ce nimeni nu ti-a spus NICIODATA
Ai impodobit GRESIT pana acum BRADUL de CRACIUN! Uite ce nimeni nu ti-a spus NICIODATA

Impodobirea bradului de Craciun tine foarte mult de gustul personal si de placerea de a face acest lucru impreuna cu persoanele dragi. Cu toate acestea, exista cateva aspecte de care poti sa tii cont daca vrei ca bradul tau de Craciun sa respecte proportiile si sa aiba un aspect armonios.

Foloseste ghirlandele luminoase intr-un mod adecvat

Sistemele de iluminare folosite pentru impodobirea bradului trebuie sa fie cumparate cu atentie. Cere vanzatorului sa-ti arate toate documentele care atesta siguranta acestor ghirlande luminoase. Nu le cumpara pe cele mai ieftine, mai ales daca sunt fabricate si din materiale de proasta calitate.

Teo Trandafir pastreaza cu sfintenie un cadou primit de Craciun, acum 44 de ani

Ghirlandele luminoase reprezinta un adevarat pericol de incendiu si electrocutare daca au fost fabricate fara respectarea standardelor de siguranta.

Daca ai deja un sistem de beculete, inainte de folosire se impune o verificare amanuntita. Verifica in primul rand cablul izolator, pentru a nu avea zone rupte. Inlocuieste becurile arse si fa cateva teste de aprindere-stingere. Este important, de asemenea, sa dispui de o priza separata sau cel putin sa eviti supraincarcarea unei prize unde mai sunt si alte aparate.

Ghirlandele luminoase sunt primele care se pun in brad.
Se incepe de jos, de la baza, asezandu-le pe ramuri atat spre varfuri, cat si spre trunchi. Astfel, luminitele odata aprinse vor conferi profunzime bradului de Craciun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Povestea EMOTIONANTA a baietelului de 5 ani care A MURIT in bratele lui Mos Craciun, dupa ce i-a indeplinit ULTIMA dorinta

Este preferabil sa pui luminitele numai pe crengile mari, viguroase, pentru mai multa siguranta.

Daca sistemul de beculete are culori diferite, nu te teme sa le combini pentru ca nu exista reguli in aceasta privinta. Foloseste-ti imaginatia.

Daca ai copii mici sau daca exista animale de companie, este indicat ca aceste beculete sa fie prinse in asa fel incat sa nu se poata ajunge la ele.

Sursa



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies