Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a pregatit un desert delicios.
Costul estimativ pentru sase persoane este de 30 de lei.
Ingrediente
Pentru blat:
300 g faina
200 g unt
100 g zahar
Un ou
Un praf de sare
Pentru umplutura:
Sucul de la o sfecla mare rosie
Zeama de la o lamaie
100 g visine congelate
50 – 100 g zahar
4 oua
O lingura amidon
O lingura faina
Mod de preparare
Se face aluatul, se pune in forma de
Se scot se lasa sa se raceasca si se umplu cu o crema.
Crema
Se bat ouale cu zaharul pana se omogenizeaza, se adauga amidonul, faina, apoi sucul de la sfecla, de lamaie si visinele blendate, amestecand continuu cu blender-ul sau mixer-ul ca sa nu ramana cocoloase.
Se pune totul pe foc pana capata consistenta unei budinci, apoi se toarna peste formele de tarta si se da la rece timp de cateva ore sau chiar peste noapte.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro