Ai incredere in partenerul tau? Afla daca te insala in functie de zodia lui!

Ai incredere in partenerul tau? Afla daca te insala in functie de zodia lui!
Ai incredere in partenerul tau? Afla daca te insala in functie de zodia lui!

Astrele iti dezvaluie daca partenerul tau este predispus sa te insele, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este o fire impulsiva si independenta, iar cand simte ca relatia de cuplu nu mai merge bine, actioneaza intr-un mod imprudent, fara sa se mai gandeasca la consecinte. El are un apetit dezvoltat pentru aventura.

Taur

Este suficient sa se indragosteasca si nici nu va mai fi vorba sa se uite dupa alte femei.

Cea pe care va ajunge sa o iubeasca, va fi centrul universului lui, fiindca ii place stabilitatea si chiar devine dependent de persoana iubita.

Gemeni

Daca partenerul tau este nascut in zodia Gemeni, atunci sunt mari sanse ca relatia voastra sa fie destul de confuza. De obicei, nativii acestei zodii adora jocurile si, rareori, sunt fideli. Asadar, ai grija cui oferi incredere!

Rac

Barbatul din zodia Rac cauta o persoana cu care sa traiasca fericit, fiindca este dependent de siguranta emotionala si de stabilitate in cuplu.

Este un familist convins, asa ca nu ar trebui sa-ti faci griji ca te va insela vreodata.

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nativul acestei zodii este un spirit aventurier atat timp cat este singur si nu are niciun angajament. Cand se indragosteste, isi doreste sa se dedice in totalitate persoanei iubite si nu mai are ochi pentru femeile din jur.

Fecioara

Daca te-ai indragostit de un barbat in zodia Fecioara, foarte bine ai facut. El este un partener de viata ideal, care face sacrificii pentru ca relatia sa mearga ca pe roate. Nu este genul de barbat care insala, fiindca isi alege cu mare grija partenera cu care traieste.

Balanta

Barbatul nascut in zodia Balanta isi doreste sa se implice total intr-o relatie, dar doar cand simte ca partenera lui este aleasa inimii.

Inainte de a face pasul cel mare, el trebuie sa fie sigur ca i se ofera totul pentru a putea da, la randul lui, tot ce-i mai bun.

Scorpion

Barbatul Scorpion este foarte pasional, ii place sa domine si nu se lasa cucerit prea repede. Spiritul lui aventurier e prezent pana in momentul in care stie ca a intalnit persoana care trebuie. Altfel, nici gand sa se implice sentimental intr-o relatie.

Sagetator

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daca inca se mai afla la etapa in care vrea sa vada cat de multe femei mai poate cuceri, mai bine renunti la ideea de a avea o relatie cu el.

Altfel, poate fi un partener de cursa lunga. Indiferent de situatie, nu trebuie sa-i impui reguli sau sa-i limitezi total libertatea.

Capricorn

Barbatul Capricorn stie sa lupte pentru persoana iubita si in mod sigur nu-si va dori sa o imparta cu nimeni. De asemenea, el isi doreste sa stie ca este iubit si apreciat, iar cand nu simte ca este asa cum isi doreste, exista un mic risc sa calce stramb.

Varsator

Imprevizibilitatea este cuvantul care il caracterizeaza cel mai bine pe nativul nascut in zodia Varsator. Cu el nu vei sti niciodata ce se va intampla, daca te-a inselat sau daca are de gand sa faca asta.

Pesti

Destul de introvertit, barbatul nascut in zodia Pesti ia destul de greu decizii care i-ar putea schimba viata. De cele mai multe ori, este linistit si este fidel partenerei, chiar si atunci cand relatia incepe sa scartaie.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies