Ai intarziat la birou? Uite cum sa rezolvi problema in cateva secunde!

Ai intarziat la birou? Uite cum sa rezolvi problema in cateva secunde!
Ai intarziat la birou? Uite cum sa rezolvi problema in cateva secunde!

Stim, diminetile sunt intodeauna grele, mai ales cand lucrezi pana tarziu pentru prezentarea de a doua zi.

Sigur ti s-a intamplat si tie: ai adormit tarziu si te-ai trezit… la fel de tarziu. Ti-ai facut repede micul dejun si nici macar nu ai mai avut timp sa-ti prepare cafeaua. Adormita si usor ciufulita, cauti cea mai buna solutie pentru a ajunge in timp util la sedinta de la prima ora. Masina e in service si nu gasesti pe nimeni care sa te ia de pe drum.

Avem sugestia perfecta pentru tine: comanda-ti un taxi prin aplicatia Star Taxi si in cateva secunde ai o masina care sa te duca

in siguranta la birou. Aplicatia gaseste cel mai apropiat taxi disponibil, iar tu poti comanda o masina de la orice firma. Acest lucru inseamna ca ai acces la toate taxiuri le din Bucuresti.

Te incurajam sa o folosesti, mai ales ca a devenit disponibila si in Windows Store. Este vorba despre aceeasi aplicatie care a schimbat complet modul prin care poti comanda un taxi, lansata cu sloganul „Revolutia a inceput”.

Aplicatia Star Taxi are deja peste 550.000 de download-uri (in Google Play si App Store) si peste 10 milioane de comenzi plasate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce o face atat de speciala? Poti comunica direct cu soferul, prin chat, ii poti vedea poza si il poti urmari pe harta, in timp ce se apropie de tine.

Daca ai fost multumit de serviciile oferite, il poti adauga ca sofer favorit. Daca ai avut probleme in timpul cursei, poti bloca soferul. Totul pentru ca tu sa ai o calatorie sigura de fiecare data cand comanzi prin intermediul aplicatiei.

La finalul calatoriei poti lasa o recenzie, pentru ca si ceilalti clienti sa afle parerea ta. Trebuie sa stii ca peste 80% dintre soferii Star Taxi au minim 300 de recenzii, deci si tu te poti orienta la fel de usor.

E simplu, nu-i asa? Tocmai ti-am rezolvat problema diminetilor in care nu te poti trezi la timp! Acum poti sa-ti savurezi cafeaua linistita!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

BOALA cu care Andreea Marin s-a luptat. Puțini știu prin ce suferință a trecut

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies