Ai jobul care ti se potriveste ? Afla acum care sunt semnele care iti vor lamuri aceasta intrebare

Ai jobul care ti se potriveste ? Afla acum care sunt semnele care iti vor lamuri aceasta intrebare
Ai jobul care ti se potriveste ? Afla acum care sunt semnele care iti vor lamuri aceasta intrebare

Exista mai multe moduri sa iti dai seama daca lucrezi in domeniul care ti se potriveste sau daca esti in pozitia corecta.

Daca urasti sa mergi la munca in fiecare zi si te ingrozeste sfarsitul week-end-ului, este un semn. Exista si alte semne care iti pot indica faptul ca nu esti in locul potrivit, cum ar fi cautarea unui alt job sau dorinta unei cariere noi.

Esti mereu lasata pe dinafara – daca esti singuratica la locul de munca si nu gasesti o colega  alaturi de care sa te simti bine, inseamna ca nu este locul/ jobul potrivit pentru tine.

In acest caz, este timpul sa incepi sa cauti un alt loc de munca mai potrivit cu ceea ce iti place mai mult sa faci.

Nu primesti noi sarcini – daca lucrezi intr-o echipa mare si se selecteaza anumite persoane pentru a participa la noi proiecte si tu nu esti niciodata aleasa ca lider sau parte a echipei pe un anume proiect, inseamna ca majoritatea colegilor si sefilor tai considera ca nu esti prea calificata pentru jobul pe care il faci.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Nu primesti mariri de salariu- cand toti colegii tai obtin o crestere anuala a  salariului iar tu ai acelasi salariu de cativa ani inseamna ca nu esti prea apreciata la locul de munca. In cazul in care nu excelezi, evident ca managerii nu iti vor mari salariul.

Maririle de salariu sunt semnul managerilor de a aprecia munca ta, in cazul in care nu beneficiezi de aceste mariri inseamna ca activitatea ta nu se desfasoara la un nivel satisfacator in cadrul organizatiei.

Nu esti promovata – daca ai incercat sa fii promovat aplicand pentru diverse pozitii superioare in cadrul oragnizatiei si nu ai reusit niciodata, este un semn ca nu ai ceea ce este nevoie pentru acele pozitii.

Daca lucrezi de mult timp in cadrul unei organizatii si observi ca sunt persoane venite de mai putin timp decat tine si acele persoane obtin respectivele promovari, atunci este clar un alt semn ca trebuie sa iti reevaluezi munca pe care o faci.

Te simti intotdeaua coplesita- daca ai doar cateva sarcini de efectuat la locul de munca, dar te simti mereu coplesita de volumul mare de munca, atunci te-ai putea afla in pozitia in care nu este potrivit pentru tine sa continui.

Daca simti ca ai prea multe de facut in conditiile in care colegii tai au la fel de mult volum de munca,dar pentru ei nu este la fel de dificil, atunci de asemenea inseamna ca jobul respectiv nu este potrivit pentru tine.

Sursa: www.health.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies