Ai locui intr-un hotel conceput de Karl Lagarfeld? Iti spunem cum ar putea arata

Ai locui intr-un hotel conceput de Karl Lagarfeld? Iti spunem cum ar putea arata
Ai locui intr-un hotel conceput de Karl Lagarfeld? Iti spunem cum ar putea arata

Celebrul designer Karl Lagerfeld a semnat un contract pentru constructia unui hotel de 270 de camere in Macau, regiunea de sud a Chinei.

 

Designerul casei Chanel spune ca hotelul ar fi "in stilul secolului 19, dar modern in acelasi timp".
"Voi aborda proiectul asa cum fac cu apartamentele si casele mele, dar am deja prea multe case, deci nu as mai vrea inca una. Asa ca- nu stiu cum sa spun- voi scapa de frustrari construind hoteluri", a declarat Lagerfeld pentru WWD.
Hotelul de 20 de etaje este programat sa se deschida in 2017 si va face parte din complexul de lux Lisboa Palace, ce va include si un hotel Versace
conceput de brand.
"Gabrielle Chanel a spus intotdeauna ca "Fac doar rochii pe care le-as purta". Asa ca eu fac doar camere in care mi-ar placea sa dorm. Este simplu! Cand incep sa fac asta ma intreb daca as vrea sa traiesc acolo, daca as vrea sa ma trezesc acolo, daca baia este confortabila. Stiu ca este copilaresc, dar este exact ca in piesa "My Way".",
a incheiat designerul.

Designerul casei Chanel spune ca hotelul ar fi" in stilul secolului 19, dar modern in acelasi timp".

" Voi aborda proiectul asa cum fac cu apartamentele si casele mele, dar am deja prea multe case, deci nu as mai vrea inca una. Asa ca- nu stiu cum sa spun- voi scapa de frustrari construind hoteluri", a declarat Lagerfeld pentru WWD.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Hotelul de 20 de etaje este programat sa se deschida in 2017 si va face parte din complexul de lux Lisboa Palace, ce va include si un hotel Versace conceput de brand.

" Gabrielle Chanel a spus intotdeauna ca "Fac doar rochii pe care le-as purta".

Asa ca eu fac doar camere in care mi-ar placea sa dorm. Este simplu! Cand incep sa fac asta ma intreb daca as vrea sa traiesc acolo, daca as vrea sa ma trezesc acolo, daca baia este confortabila. Stiu ca este copilaresc, dar este exact ca in piesa "My Way".", a incheiat designerul.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

O altfel de Safiye

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Tablou de familie”, Jale nu renunță la răzbunare

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies