Ai mainile si picioarele reci? Uite ce remedii exista pentru aceasta problema

Ai mainile si picioarele reci? Uite ce remedii exista pentru aceasta problema
Ai mainile si picioarele reci? Uite ce remedii exista pentru aceasta problema

Oricat de cald ar fi afara, mainile si picioarele tale sunt tot timpul reci? Ei bine, acesta este un semn ca ai probleme cu circulatia periferica.

 

Fie că sunt folosite sub formă de ceaiuri, comprese sau alte preparate, leacurile din bătrâni te ajută să-ţi îmbunătăţeşti circulaţia sanguină în mod natural, fără teamă de eventualele efecte adverse.
Alimentaţia are şi ea un rol important în ameliorarea tulburărilor circulaţiei periferice, fiind indicat să eviţi consumul de grăsimi, zahăr, sare şi de prăjeli.
Alimente medicament
Usturoiul are efect vasodilatator şi este excelent pentru activarea circulaţiei sanguine.
Un efect benefic îl au şi urzicile sau varza. Ori de câte ori ai ocazia, consumă hrean şi alge marine proaspete sau uscate.
Hreanul este indicat şi sub formă de comprese. Amestecă hrean ras cu o cantitate dublă de mălai. Aplică această compresă pe picioare, pune o pereche de şosete şi ţine-le pe tot parcursul nopţii. Îţi vei îmbunătăţi circulaţia sanguină după doar trei nopţi de tratament.
Vinul încălzeşte picioarele
Amestecă doi litri de vin alb cu 100 g de vâsc măcinat, 200 ml de suc de ceapă, 200 g de usturoi pisat şi 200 g de miere. Pune preparatul la macerat într-un vas şi ţine-l la temperatura camerei timp de două săptămâni, timp în care trebuie amestecat zilnic. După această perioadă, strecoară-l şi pune-l în sticle. Bea câte 50 ml de vin, de două ori pe zi,
dimineaţă şi seara.

Fie ca sunt folosite sub forma de ceaiuri, comprese sau alte preparate, leacurile din batrani te ajuta sa-ti imbunatatesti circulatia sanguina in mod natural.

Usturoiul are efect vasodilatator si este excelent pentru activarea circulatiei sanguine. Un efect benefic il au si urzicile sau varza. Ori de câte ori ai ocazia, consuma hrean si alge marine proaspete sau uscate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Hreanul este indicat si sub formă de comprese.

Amesteca hrean ras cu o cantitate dubla de malai. Aplica aceasta compresa pe picioare, pune o pereche de sosete si tine-le pe tot parcursul noptii. Iti vei imbunatati circulatia sanguina dupa doar trei nopti de tratament.

Citeste continuarea pe www.clicksanatate.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies