Ai mancat vreodata ciorba de salata verde cu afumatura? Uite cum se prepara!

Ai mancat vreodata ciorba de salata verde cu afumatura? Uite cum se prepara!
Ai mancat vreodata ciorba de salata verde cu afumatura? Uite cum se prepara!

Alina Laufer iti spune cum sa faci un fel de mancare romanesc si sanatos.

 

Ingrediente
1 salata verde mare
1 ceapa medie
5-6 fire ceapa verde
6 morcovi noi
75-100 g costita afumata
500 g iaurt simplu
1 lingurita faina
3 linguri ulei
2 oua
Sare
Otet
Mod de preparare
Tocati marunt ceapa uscata,
taiati rondele ceapa verde si morcovii. Taiati cubulete mici afumatura. Spalati salata, taiati-o in fasii, inclusiv cotoarelr frunzelor.
Incingeti 2 linguri de ulei intr-o oala, la foc mediu spre iute, prajiti afumatura cca 3 min, pana incepe sa se rumeneasca usor, apoi adaugati ceapa si morcovii.
Amestecati frecvent si caliti-le impreuna pana ceapa devine transparenta. Turnati 4 cani mari de apa clocotita, sarati si lasati sa fiarba cca 10 min, pana cand morcovii se patrund bine.
Adaugati salata si mai fierbeti 5 minute
Intre timp, puneti faina intr-un castron, cu 2-3 linguri de apa rece, apoi adaugati treptat tot iaurtul, batand bine, sa se omogenizeze faina.
Dupa ce ati pus in ciorba salata si a fiert, turnati iaurtul cu faina; cand ciorba fierbe din nou, turnati ouale batute si amestecati. Sarati dupa gust si eventual acriti cu putin otet.
Lasati sa clocoteasca 1 min.

Ingrediente

1 salata verde mare
1 ceapa medie
5-6 fire ceapa verde
6 morcovi noi
75-100 g costita afumata
500 g iaurt simplu
1 lingurita faina
3 linguri ulei 
2 oua
Sare
Otet

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa uscata, taiati rondele ceapa verde si morcovii.

Taiati cubulete mici afumatura. Spalati salata, taiati-o in fasii, inclusiv cotoarelr frunzelor.

Incingeti 2 linguri de ulei intr-o oala, la foc mediu spre iute, prajiti afumatura cca 3 min, pana incepe sa se rumeneasca usor, apoi adaugati ceapa si morcovii. 

Amestecati frecvent si caliti-le impreuna pana ceapa devine transparenta. Turnati 4 cani mari de apa clocotita, sarati si lasati sa fiarba cca 10 min, pana cand morcovii se patrund bine.
Adaugati salata si mai fierbeti 5 minute

Intre timp, puneti faina intr-un castron, cu 2-3 linguri de apa rece, apoi adaugati treptat tot iaurtul, batand bine, sa se omogenizeze faina. 

Dupa ce ati pus in ciorba salata si a fiert, turnati iaurtul cu faina; cand ciorba fierbe din nou, turnati ouale batute si amestecati. Sarati dupa gust si eventual acriti cu putin otet. Lasati sa clocoteasca 1 min.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Prăjitură cu cafea și scorțișoară. Se poate servi alături de fructe proaspete pentru un contrast delicios!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cu ce se ocupă cei doi copii ai Larisei Uță și ai lui Alin Oprea la Londra. Mai rar o asemenea educație: "Melissa nu mai poate să cânte..."

Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în timp ce o aștepta pe Isa de la școală? „Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete. Efectiv nu înțeleg. Frate, putem să fim mai civilizați?”

Simge Selçuk, actrița care dă viață personajului Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în compania celei mai iubite persoane din viața sa

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies