Alina Laufer te invata sa prepari un desert care iti da energie pentru intreaga zi.
Ingrediente
1 pahar hrisca
2 pahare apa
70 g susan
80 g nuca
3 linguri miere
Mod de preparare
Puneti hrisca intr-o cratita cu fundul gros pe foc si prajiti-o putin. Adaugati apa si fierbeti pana ce se absoarbe toata apa.
Prajiti susanul si nuca intr-o tigaie, amestecand mereu, ca sa nu se arda (separat).
Cand toate ingredientele s-au racit, amestecati-le impreuna cu cele 3 linguri de miere.
Ingrediente
1 pahar hrisca
2 pahare apa
70 g susan
80 g nuca
3 linguri miere
Mod de preparare
Puneti hrisca intr-o cratita cu fundul gros pe foc si prajiti-o putin.
Adaugati apa si fierbeti pana ce se absoarbe toata apa. Prajiti susanul si nuca intr-o tigaie, amestecand mereu, ca sa nu se arda (separat).
Cand toate ingredientele s-au racit, amestecati-le impreuna cu cele 3 linguri de miere.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro