Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a preparat o reteta delicioasa de limba cu masline.
Costul estimativ pentru patru persoane este de 30 de lei.
Ingrediente
1 kg limba de porc (sau vita)
2-3 cepe
O lingura ulei
2 morcovi
O foaie de dafin
Un fir de cimbru
O lingura faina, optional
O lingura bulion
Un pahar vin
250 g masline fara samburi
O legatura patrunjel
Sare, piper
Mod de preparare
Se
Cand limba a fiert, se lasa sa se raceasca putin, se curata de pielite si se taie suvite sau cuburi de 1 cm.
Se caleste restul de ceapa intr-o lingura de ulei, iar cand s-a inmuiat, se adauga limba maruntita.
Optional, se poate adauga o lingura de faina pentru a face rantas si a ingrosa sosul.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro