Ai metabolismul lenes? Uite cateva sfaturi care te ajuta sa arzi mai repede grasimile!

Ai metabolismul lenes? Uite cateva sfaturi care te ajuta sa arzi mai repede grasimile!
Ai metabolismul lenes? Uite cateva sfaturi care te ajuta sa arzi mai repede grasimile!

Ai observat ca, desi, te abtii sa consumi alimente bogate in calorii, tot nu reusesti sa ajungi la numarul de kilograme dorit. Pentru a-ti accelera metabolismul, tine cont de urmatoarele sfaturi.

Fa miscare dis-de-dimineata

Daca nu obisnuiesti sa faci sport dimineata, ar fi bine sa iei in calcul acest obicei, fiindca intensifica arderea grasimilor. Mergi la jogging, la sala sau inoata pentru a obtine beneficiile mult dorite.

Consuma mai multe condimente

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Condimentele precum scortisoara, piperul negru, ardeiul iute si turmericul sunt aliati de nadejde in lupta contra kilogramelor in plus.

Asadar, adauga-le in mancaruri cat mai des, doar daca nu ai probleme cu sistemul digestiv.

Bea multa apa

Pentru a elimina toxinele din corp este necesar sa bei cel putin 1,5 litri de apa pe zi. Poti adauga in apa pe care o bei si putina zeama de lamaie, pentru ca ii face gustul mai placut, dar contribuie si la intensificarea procesului de ardere a grasimilor.

Nu sari peste masa de dimineata

Chiar daca esti mereu pe fuga, evita sa sari peste masa de dimineata, altfel vei manca si mai mult in timpul zilei, iar digestia alimentelor va fi deficitara. In cazul in care nu ai timp sa iei masa acasa, ia-ti ceva de mancare la pachet. Atentie, insa, nu opta pentru produsele procesate sau de patiserie, fiindca abunda in calorii goale.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Șerban Copoț a plecat de acasă la 14 ani! Ce a făcut artistul după ce a scăpat de sub tutela părinților: „Mă vopseam în cap. Era șocată să vadă ce prostii mai făceam.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 30 iulie 2024. O zodie are o urmă de regret

Iancu Sterp și Denisa Coțolan, în culmea disperării! Ce a pățit cuplul după ce și-a plătit un sejur în Grecia: „Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva”

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies