Ai nevoie de o schimbare în viața profesională? Citește cărțile scrise de Zig Ziglar

Ai nevoie de o schimbare în viața profesională? Citește cărțile scrise de Zig Ziglar
Ai nevoie de o schimbare în viața profesională? Citește cărțile scrise de Zig Ziglar

De câte ori nu ți s-a întâmplat să îți dorești o schimbare, indiferent dacă este vorba despre viața personală sau cea profesională și să nu știi de unde să începi?

Unii oameni sunt mai hotărâți și știu exact că își doresc de la viață. Ceilalți caută mereu noi metode prin care să găsească fericirea atât pe plan personal, cât și profesional. Indiferent din care categorie faci parte, este bine să știi că oricând ai nevoie de o schimbare, ar trebui să acționezi. Unii oameni nu se gândesc la riscuri, pe când alții analizează foarte bine orice situație înainte de a lua o decizie. Dacă vrei mai mult de la viață, atunci primul pas este să îți depășești fricile și să realizezi că poți avea succes dacă îți propui. Orice persoană este capabilă de lucruri mărețe, însă probabil nu și-a descoperit adevăratul potențial.

 

Dacă vrei să te dezvolți atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, îți recomandăm să începi să citești cărți de dezvoltare personală, scrise de către cei mai cunoscuți autori și oameni de succes din lume. Autorul pe care ți-l recomandăm astăzi este Zig Ziglar. Pe numele său real Hilary Hinton Ziglar, autorul a fost unul dintre cei mai apreciați din domeniul literaturii motivaționale din întreaga lume. S-a născut în anul 1926, în Alabama, SUA și a încetat din viață în anul 2012. Deși au trecut 10 ani de la moartea autorului, scrierile acestuia continuă să inspire și astăzi zeci de mii de persoane în fiecare an.

 

Zig Ziglar s-a înscris la colegiu după absolvirea liceului, însă și-a dorit foarte mult o carieră în vânzări, fapt pentru care a abandonat studiile. Primii ani ai parcursului profesional sunt încununați de succes, astfel că în anul 1970 deja începe să călătorească în întreaga lume pentru a-și împărțăși cunoștințele. Ține prelegeri despre cum să îți trăiești viața din plin și cum să ai o carieră de succes și o viață personală fericită. Datorită succesului enorm pe care îl avea în cadrul conferințelor, în anul 1975 decide să lanseze prima sa carte, ce a devenit bestseller în scurt timp.

 

Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să citești cărți scrise de acest autor, trebuie să știi că poți comanda de la BOOKZONE numeroase titluri scrise de Zig Ziglar. Printre acestea se regăsește si cartea Lumea vazuta de sus, cea mai apreciată carte a autorului. Acest volum se vinde în continuare în mii de exemplare în fiecare an. Cartea prezintă o situație pe care ai întâlnit-o și tu: Ce faci când succesul nu e de ajuns? Astfel, citind cartea, vei putea să îți iei angajamentul să devii cea mai bună versiune a ta și să descoperi că poți face orice îți dorești, evoluând căte puțin pe zi ce trece.

 

 

Așadar, dacă ești într-o perioadă a vieții când vrei să te dezvolți, intră pe site-ul BOOKZONE și alege cărțile scrise de Zig Ziglar!

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/oCPDom0y_yI



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies