Ai peste 40 de ani şi te-ai îndrăgostit

Ai peste 40 de ani şi te-ai îndrăgostit
Ai peste 40 de ani şi te-ai îndrăgostit

Da. Ai întâlnit persoană care să-ţi trezească cele mai delicate emoţîi, de la care să nu-ţi mai poţi lua gândul, pe care vrei să o ai mereu alături de ţine. Pare a fi aceeşi dragoste că la 20 de ani. Dar oare este?

Intensitatea cu care vor fi trăite toate senzaţiile pe care le simte un îndrăgostit va fi maximă. Corpul, inima şi mintea ei vor fi capabile să recunoască şi să amplifice mult mai uşor toate semnalele specifice sentimentului de dragoste, având deja experienţă acestora.

În apropierea lui, fluturii în stomac vor da cu putere din aripi, palmele vor transpiră, inima va bate mai repede, ochii nu se vor mai putea dezlipi de pe chipul lui.

Oricum, femeia la această vârstă exercită o puternică atracţie asupra bărbaţilor, de multe ori aceştia fiind chiar mai tineri decât ea, pentru că este o prezenţa cu totul specială, fiind frumoasă, deşteaptă, magnetică chiar, având totală înţelegere a propriei persoane şi a ceea ce poate să ofere.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Veste proastă pentru bugetari! Guvernul ia în calcul reducerea personalului

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies