Ai pielea uscata si iti cade parul? Uite ce vitamine iti lipsesc din corp!

Ai pielea uscata si iti cade parul? Uite ce vitamine iti lipsesc din corp!
Ai pielea uscata si iti cade parul? Uite ce vitamine iti lipsesc din corp!

Vitaminele dau vitalitate corpului si organismului iar lipsa lor produce modificari importante si complicatii pentru sanatate.

 

1. Buze crapate- Poti avea deficiente de fier, zinc, vitamina B3, vitamina B2 si vitamina B12. Incepe sa consumi mai multe alune, leguminoase, somon, ton, carne de pui si oua. Adauga ardei grasi, broccoli, conopida si kale.
2. Roseata fetei si caderea parului- Iti lipseste vitamina B17. Incepe sa consumi oua gatite, avocado, ciuperci, somon, soia, zmeura, conopida, nuci si banane.
3. Piele alba sau rosie, schimbatoare pe fata, brate, coapse si spate- Lipsa acizilor grasi si vitaminelor A si E. Incepe sa mananci grasimi sanatoase, precum seminte de in si de canepa, somon si sardine. Adauga legume verzi, cartofi dulci, ardei grasi si morcovi.
4. Amorteala mainilor, picioarelor si intregului corp- Lipsa vitaminelor B9, B6 si B12.
Consuma mai mult sparanghel, sfecla rosie, spanac, oua si carne de pui.
5. Crampe musculare, dureri de degete, picioare si spate- Lipsa de calciu, magneziu si potasiu. Mananca alimente bogate in acesti nutrienti: mere, banane, kale, spanac, grapefruit.
Sursa

1. Buze crapate- Poti avea deficiente de fier, zinc, vitamina B3, vitamina B2 si vitamina B12.

Incepe sa consumi mai multe alune, leguminoase, somon, ton, carne de pui si oua. Adauga ardei grasi, broccoli, conopida si kale.

2. Roseata fetei si caderea parului- Iti lipseste vitamina B17. Incepe sa consumi oua gatite, avocado, ciuperci, somon, soia, zmeura, conopida, nuci si banane. 

3. Piele alba sau rosie, schimbatoare pe fata, brate, coapse si spate- Lipsa acizilor grasi si vitaminelor A si E.
Incepe sa mananci grasimi sanatoase, precum seminte de in si de canepa, somon si sardine. Adauga legume verzi, cartofi dulci, ardei grasi si morcovi.

4. Amorteala mainilor, picioarelor si intregului corp- Lipsa vitaminelor B9, B6 si B12. Consuma mai mult sparanghel, sfecla rosie, spanac, oua si carne de pui. 

5. Crampe musculare, dureri de degete, picioare si spate- Lipsa de calciu, magneziu si potasiu.
Mananca alimente bogate in acesti nutrienti: mere, banane, kale, spanac, grapefruit.

Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies