Invata sa prepari prajiturele croncante de ovaz. Vezi de ce ingrediente ai nevoie.
Ingrediente
225 g unt
200 g zahar alb
140 g zahar brun
2 oua
Esenta de vanilie
Sirop de agave
260 g faina
1 lingurita bicarbonat
¼ lingurita sare
O cana si jumatate de ovaz (cana de 375 ml)
O cana si jumatate chipsuri de ciocolata
Mod de preparare
Se bate untul cu zaharul alb sic el brun, ouale, esenta de vanilie si putin sirop de agave (optional).
Se amesteca faina cu bicarbonatul, sarea si se pun peste unt.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Deasupra adaugam ovazul si chipsurile de ciocolata.
Amestecul astfel obtinut se imparte in bilute (putem sa folosim un scooper pt inghetata) care se aseaza pe o tava acoperira cu hartie de pergament (nu este nevoie sa le aplatizam) si se coc aproximativ 12 min la o temperatura de 190 grade C.
Se intaresc cand se racesc.