Chef Doru Serban a pregatit la „Draga mea prietena” o prajitura espresso de ciocolata. E usor de realizat si-ti satisface pofta de dulce. Uite de ce ingrediente ai nevoie si cum se prepara.
Ingrediente
200 g ciocolata neagra
50 g unt rece
100 ml smantana pentru frisca
O portocala
O lingura miere
Frisca batuta si cacao pentru ornat
Mod de preparare
Se pune smantana la fiert cu coaja de portocala, se adauga mierea si se ia de pe foc cand a fiert.
Se strecoara peste ciocolata zdrobita si se amesteca cu o spatula pana cand se omogenizeaza si ciocolata se topeste.
Se adauga untul si se incorporeaza cu grija.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Se toarna in cescute de espresso, apoi se da la rece timp de o ora.Se scot si se orneaza cu frisca batuta si se pudreaza cu cacao.