Alina Laufer te invata sa prepari supa crema de mazare. Uite cat este de simplu!
Ingrediente
1 lingura ulei de masline
100 g bacon sau costita afumata
1 ceapa
1/4 telina sau 2 tulpini telina verde
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
400 g mazare congelata
2 cuburi concentrat supa de pui sau legume
Mod de preparare
Puneti uleiul la incins intr-o cratita adanca. Adaugati
Adaugati ceapa si telina, taiate marunt. Lasati pe foc pana ceapa devine translucida. Adaugati mazarea si amestecati bine.
Daca puneti mazare congelata, tineti pe foc pana se inmoaie.
Dupa ce mazarea s-a inmuiat, adaugati cuburile de concentrat (sau supa) si aprox 750 ml de apa. Pasati totul cu ajutorul unui blender. Gustati si verificati daca mai trebuie sare, iar in caz ca supa este prea groasa, mai adaugati apa pana la consistenta dorita.
Serviti cu crutoane.