Ai probleme cu bataturile? Iata cateva remedii naturiste

Ai probleme cu bataturile? Iata cateva remedii naturiste
Ai probleme cu bataturile? Iata cateva remedii naturiste

Daca ai probleme cu bataturile, atunci poti sa apelezi la cateva remedii naturiste. Vei scapa de problema imediat, fara a da bani pe produse farmaceutice costisitoare.

1. Bicarbonat de sodiu

Unul dintre cele mai bune moduri de a trata bataturile este bicarbonatul de sodiu stins in apa. Aceasta desface pielea moarta si ajuta la vindecarea bataturii.  Adauga 3 linguri cu bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa si inmoaie picioarele. De asemenea, poti masa babaturile cu pasta formata din 3 parti bicarbonat si o parte apa.

Cum scapi de calcaie crapate, calusuri si bataturi in doar 10 zile

2.

Ceaiul de musetel

Inmoaierea picioarelor in ceai de musetel diluat ajuta la calmare si temporar va schimba pH pielii, ajutand la uscadea babataturii. Ceaiul iti va pata piciorul, dar poate fi usor indepartat cu sapun si apa.

3. Otetul


Inmoaie o bucata de vata in otet si tapeaza-ti bataturile. Dupa care lasa vata inmuiata in otet pe batatura, peste noapte. Dimineata freaca zona cu o piatra ponce.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cum scapam rapid de bataturi! Iata o metoda geniala

4. Piatra ponce

Pudra sau piatra ponce sunt folosite pentru curatarea pielii, ajutand astfel si la indepartarea "pielii moarte". Dupa ce ti-ai inmuita piciorul in apa calda timp de 20 de minute, foloseste o piatra ponce pentru a indeparta bataturile.

Sursa



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies