Ai probleme cu ulcerul? Uite cum scapi cu coji de oua!

Ai probleme cu ulcerul? Uite cum scapi cu coji de oua!
Ai probleme cu ulcerul? Uite cum scapi cu coji de oua!

Cojile de oua sunt o sursa bogata de minerale, predominand calciul, care se gaseste intr-un procent de 90%.

 

Zdrobeste cojile de la trei oua. Ia un varf de cutit din pulberea de coji si amesteca-l cu doua linguri de zeama de lamaie. Lasa amestecul la frigider 3-4 ore, pana se inmoaie foarte bine cojile de oua. Amesteca-le apoi cu 100 mililitri de lapte fierbinte. Consuma acest preparat de doua ori pe zi, dimineata, pe stomacul gol, apoi inainte de culcare.
Sursa

Zdrobeste cojile de la trei oua.

Ia un varf de cutit din pulberea de coji si amesteca-l cu doua linguri de zeama de lamaie. Lasa amestecul la frigider 3-4 ore, pana se inmoaie foarte bine cojile de oua. Amesteca-le apoi cu 100 mililitri de lapte fierbinte. Consuma acest preparat de doua ori pe zi, dimineata, pe stomacul gol, apoi inainte de culcare.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Trucul pentru a obține gogoși rotunde și pufoase, exact ca cele din gogoșerii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

VIDEO Rebecca îi aruncă săgeți lui Criss: „Eu înțeleg că voi doi nu transmiteți nimic și aveți nevoie de un moment de atenție din partea mea, dar calmați-vă.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies