Ai puncte de grăsime pe față? Soluţia cea mai eficientă pentru un ten extraordinar!

Ai puncte de grăsime pe față? Soluţia cea mai eficientă pentru un ten extraordinar!
Ai puncte de grăsime pe față? Soluţia cea mai eficientă pentru un ten extraordinar!

Punctele de grăsime apar în momentul în care keratina se blochează sub piele și pot afecta persoanele de orice vârstă, inclusiv nou-născuții.

Punctele de grăsime apar în momentul în care keratina se blochează sub piele și pot afecta persoanele de orice vârstă, inclusiv nou-născuții. Printre cauzele cele mai cunoscute sunt anumite boli de piele, arsuri, proceduri cosmetice, precum dermabraziunea, utilizarea de creme cu steroizi sau expunerea prelungită la soare. Punctele de grăsime arată ca niște umflături mici, albe sau galbene, care nu provoacă durere sau mâncărime.

Ai puncte de grăsime pe față? Metoda cea mai eficientă pentru un ten extraordinar. Tratament 

Prima recomandare şi cea mai importantă este evitarea lezării chistului la domiciliu din dorinţa de a scăpa de el, pentru a ne feri de riscul de infecţie şi cicatrici. Punctele superficiale pot dispărea chiar şi în câteva zile, spontan sau după o exfoliere uşoară. Cele profunde nu vor dispărea, ci de cele mai multe ori rămân sub piele, nemodificate, pentru perioade lungi de timp. Procedurile efectuate în cabinele de specialitate sunt preferabile în aceste cazuri.

Citeste si: Cum alegi rujul potrivit pentru tine! Trucuri care te vor scoate din încurcături!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Încercarea de a stoarce aceste chisturi va provoca leziuni ale pielii, fără a putea elimina problema. Dacă afecţiunea nu trece de la sine în câteva luni şi este deranjantă din punct de vedere estetic, cea mai bună soluţie este sfatul dermatologului, care poate pune la dispoziţie diferite opţiuni de tratament, de la folosirea laserului

pentru a îndepărta punctele de grăsime, dermabraziune, peelingul chimic sau crioterapia”, explică dr. Laurenţiu Vlădău, citat de csid.ro. 



Indiferent de tratamentul ales, îndepărtarea miliei va necesita de obicei o incizie, mai ales atunci când chisturile sunt adânc sub suprafaţa pielii, fapt pentru care este indicat să procedura să nu fie efectuată la domiciliu de către pacient. De obicei, în cabinetul dermatologic procedura este rapidă şi fără durere, riscurile de a face cicatrice fiind minime.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ne distrugem singure tenul. Iată ce greșeli facem constant

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies