Ciupercile sa curata bine, se spala si se pun la fiert impreuna cu ceapa si sarea.
Ingrediente
ciuperci 500g, lapte 250 ml, unt 100g, o ceapa mica, sare si piper dupa gust, 2 oua, faina 2 linguri cu varf
Mod de preparare
Ciupercile sa curata bine, se spala si se pun la fiert impreuna cu ceapa si sarea. Separat se face un sos din faina, oua si lapte.
Ciupercile taiate marunt se calesc in unt timp de 1-2 minute. Se aseaza pe o tava emailata, apoi se toarna sosul gratinat( lapte, cascaval ras, oua, faina) si se tin la cuptor pana se rumenesc. Se presara piper si se servesc calde, scrie retete-gustoase.ro.
Ingrediente
ciuperci 500g, lapte 250 ml, unt 100g, o ceapa mica, sare si piper dupa gust, 2 oua, faina 2 linguri cu varf
Mod de preparare
Ciupercile sa curata bine, se spala si se pun la fiert impreuna cu ceapa si sarea.
Separat se face un sos din faina, oua si lapte. Ciupercile taiate marunt se calesc in unt timp de 1-2 minute. Se aseaza pe o tava emailata, apoi se toarna sosul gratinat( lapte, cascaval ras, oua, faina) si se tin la cuptor pana se rumenesc. Se presara piper si se servesc calde, scrie
retete-gustoase.ro. Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro