Ai sanii lasati? Incearca aceste remedii geniale care ti-i ridica!

Ai sanii lasati? Incearca aceste remedii geniale care ti-i ridica!
Ai sanii lasati? Incearca aceste remedii geniale care ti-i ridica!

Daca ti se pare ca ti s-au lasat sanii, incearca sa pui in aplicare aceste remedii wow.

 

1. Castravete si galbenus de ou- Galbenusul este bogat in proteine, perfect pentru tonifierea sanilor. Castravetele este bogat in apa si nutrienti si ajuta la ridicarea naturala a sanilor. Combina 1 castravete mic in blender cu un galbenus de ou si o lingurita de unt. Aplica masca pe sani si lasa sa actioneze o jumatate de ora. Clateste cu apa rece si foloseste o data pe saptamana.
2. Albus de ou- Contine hidrolipide care pot ridica pielea lasata. Bate bine un albus pana cand devine spuma. Aplica pe sani si lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Spala la final cu suc de ceapa si castravete si clateste cu apa calda. Repeta o data pe saptamana.
3. Fa sport- Exercitiile ar trebui sa includa tonifierea muschilor pieptului.
4. Masaj cu ulei de masline- Uleiul de masline e plin de antioxidanti si acizi grasi. Pune ulei in palme si freaca-le impreuna pentru a produce caldura. Apoi, maseaza-ti sanii. Repede timp de 15 minute pentru a stimula circulatia si pentru a stimula regenerarea celulara. Repeta procedura de cinci ori pe saptamana.
Sursa

1.

Castravete si galbenus de ou- Galbenusul este bogat in proteine, perfect pentru tonifierea sanilor. Castravetele este bogat in apa si nutrienti si ajuta la ridicarea naturala a sanilor. Combina 1 castravete mic in blender cu un galbenus de ou si o lingurita de unt. Aplica masca pe sani si lasa sa actioneze o jumatate de ora. Clateste cu apa rece si foloseste o data pe saptamana.

2.
Albus de ou
- Contine hidrolipide care pot ridica pielea lasata. Bate bine un albus pana cand devine spuma. Aplica pe sani si lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Spala la final cu suc de ceapa si castravete si clateste cu apa calda. Repeta o data pe saptamana.

3. Fa sport- Exercitiile ar trebui sa includa tonifierea muschilor pieptului. 

4.
Masaj cu ulei de masline
- Uleiul de masline e plin de antioxidanti si acizi grasi. Pune ulei in palme si freaca-le impreuna pentru a produce caldura. Apoi, maseaza-ti sanii. Repede timp de 15 minute pentru a stimula circulatia si pentru a stimula regenerarea celulara. Repeta procedura de cinci ori pe saptamana.

Sursa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies