Ai vazut-o recent in rochie de mireasa, dar nu se marita! Sore, declaratii soc: “Mi se pare un chin!” – Intra sa citesti continuarea – Video Exclusiv!

Ai vazut-o recent in rochie de mireasa, dar nu se marita! Sore, declaratii soc: “Mi se pare un chin!” – Intra sa citesti continuarea – Video Exclusiv!
Ai vazut-o recent in rochie de mireasa, dar nu se marita! Sore, declaratii soc: “Mi se pare un chin!” – Intra sa citesti continuarea – Video Exclusiv!

Ai vazut-o imbracata in rochie de mireasa, insa Sore n-are niciun gand sa se marite. Cantareata ne-a dezvaluit motivele!

Sore si-a uimit recent fanii cu un pictorial de senzatie pentru revista Ghidul Miresei, in care a aparut imbracata in rochie de mireasa. In cadrul interviului, cantareata a si povestit cum a fost ceruta de sotie de partenerul ei cu care are si o fetita, pe Erin.

Dupa aparitia ei in rochie de mireasa insa, mai toata lumea se astepta sa o vada in fata Altarului, la bratul partenerului ei.

Ei bine, artista n-are niciun gand de maritis, ba din contra, o nunta i se pare un chin. Mai mult, ea spune ca nu-i vede rostului unui astfel de eveniment.

“Nu ma marit. Dar mi-a placut cum arat ca si mireasa. Ce am invatat in urma acestei sedinte foto este ca o mireasa se chinuie sa arate bine.

Este foarte greu sa fii mireasa. Rochiile sunt grele, corsetele sunt stramte, si stiu ca nu asa ma voi imbraca. Ci comod, relaxat, flu-flu, vreau sa ma simt bine, si sa dansez, si sa n-am bataturi la picioare sau sa ma stranga vreun corset in momentul respectiv. Oricum nu e pe lista, adica nu ma marit. Dar pe viitor macar stiu. M-am uitat in poze, dupa sedinta foto, si am zis “mamaaa, asa arat eu mireasa!”.
Orice fata, la un moment dat, isi imagineaza cum arata imbracata in rochie de mireasa. Si pentru mine a fost pentru prima data cand am probat rochie de mireasa. E frumos, te simti deosebita.

De ce sa ma marit? Suntem fericiti, avem un copil, suntem impreuna de atatia ani. Si sincer, numai ideea de eveniment cu multa lume, eveniment care sa inceapa la 7 dimineata cu pregatirile si sa se termine a doua zi la 7 dimineata, adica 24 de ore mai tarziu, mi se pare un chin, in momentul de fata.

Adica noi ne distram, petrecem cu prietenii nostri destul de des, chiar nu vad sensul. Si oricum in fata lui Dumnezeu ne iubim, asta e tot ce conteaza. Sunt atatia oameni care se casatoresc si fac si cununie religioasa si tot nu se iubesc”, ne-a declarat Sore. 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Brigitte Sfat, Adelina Pestritu, Sore, Alina Eramia si Madalin Ionescu, aparitie de senzatie la evenimentul Philipp Peline

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies