Ai visat soareci? Uite ce inseamna asta pentru tine!

Ai visat soareci? Uite ce inseamna asta pentru tine!
Ai visat soareci? Uite ce inseamna asta pentru tine!

Atat soarecii, cat si sobolanii, atunci cand sunt visati, dezvaluie informatii despre prieteni falsi si dusmani sau anunta pagube si nenorociri.

Ce înseamnă când visezi şoareci sau şobolani:

- Daca visezi soareci in casa, inseamna ca rudele sau prietenii apropiati te vorbesc pe la spate si uneltesc impotriva ta. Soarecele in casa din vis anunta si pagube materiale.

- Daca visezi un sobolan in casa, este semn rau, acesta prevestind certuri si minciuni in interiorul familiei sau prieteni foarte apropiati care iti vor face rau prin vorbe neadevarate.

Simbolizeaza o comunicare precara cu persoanele apropiate din jurul tau.

- Daca visezi un soarece sau un sobolan care roade mobila sau obiecte din casa, este semn ca urmeaza sa pierzi o suma de bani sau ca vei fi pagubit si exista posibilitatea ca persoana care iti face rau sa fie chiar din anturajul tau.

- Daca visezi un soarece sau sobolan care umbla pe masa, este semn ca sporul casei tale este in pericol.

Incearca sa-ti planifici mai bine bugetul si sa nu dai bani cu imprumut.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Tort "Vis cu banane" - cea mai simpla reteta de tort cu banane!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies