Aici va avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră

Aici la avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră
Aici la avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră

Iată studioul în care va avea loc marea finală Puterea dragostei. Imagini în premieră cu locul în care cei șase finaliști vor afla cine pleacă acasă cu trofeul.

Mai sunt câteva ore până când va începe marea FINALĂ PUTEREA DRAGOSTEI, iar emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenți, dar și pentru prezentatoarea Andreea Mantea.

Spre deosebire de prima finală a emisiunii, telespectatorii vor afla în direct cine vor fi câștigătorii. Șase scaune au fost pregătite în platoul care îi așteaptă pe cei șase care au fost votați de către telespectatorii fideli ai emisiunii.


Platoul este pregătit, se pun la punct ultimele detalii înainte ca în el să intre cei 6 finaliști: 3 fete și 3 băieți, alături de care se va afla Andreea Mantea, pentru ultima oară în rol de prezentatoare Puterea Dragostei.

WOWbiz.ro a oferit în exclusivitate imagini cu locul unde în doar câteva ore se vor afla finaliștii Puterea dragostei.

Astăzi, după două sezoane și multe emoții, Andreea Mantea se va afla pentru ultima dată la cârma emisiunii Puterea dragostei, așa cum a anunțat în urmă cu o săptămână.

Prezentatoarea Tv își va lua rămas bun de la emisiunea căreia i-a fost gazdă timp de doi ani și în care a trăit emoții uriașe alături de concurenții care au pășit în casa Puterea dragostei pentru a-și cunoaște sufletul pereche.

Aici la avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră
Aici la avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Doi concurenți vor pleca acasă cu trofeul Puterea dragostei și cu câte un cec în valoare de 10000 de Euro.

Pentru prima dată în istoria emisiunii, câștigătoarea primului sezon, Bianca Comănici, are șansa de a pleca pentru a doua oară acasă cu trofeul, dacă va fi votată de către telespectatori.

Până acum se știu 4 finaliști: Ella, Livian, Berna și Philip. Lor li se vor adăuga astăzi încă doi concurenți, iar numele lor vor fi aflate cu puțin timp înaintea finalei.

Andreea Mantea, declarații înainte de marea finală


Aici la avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră
Aici la avea loc finala Puterea dragostei! Imagini în premieră

Andreea Mantea, care timp de doi ani le-a oferit sfaturi prețioase concurenților și le-a dat de multe ori imboldul de a face primul pas pentru a se îndrăgosti, are emoții uriașe în ultima zi a sezonului al doilea.

„S-au intamplat atat de multe lucruri incat nici nu-mi vine sa cred ca se termina. Este foarte emotionant, am emotii uriase pentru cei sase finalisti pentru ca, din punctul meu de vedere, cu totii merita felicitari si trebuie sa se simta castigatori; au rezistat atat de mult si si-au demonstrat puterea dragostei.

Au fost diverse trairi, foarte intense, dar iata ca in final vor fi doar doi castigatori, pe care ii vom afla duminica aceasta”, afirma Andreea Mantea.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea Puterea dragostei sezonul 3

Începând de mâine, 27 iulie, Cristina Mihaela Dorobanțu continuă povestea Puterea dragostei, un nou sezon cu noi concurenți care sunt dornici să cunoască puterea dragostei.

Puterea dragostei sezonul 3 va fi difuzată de luni până vineri, în intervalele 11:00 -12:00 și 17:00-19:00, și sâmbăta și duminica, în intervalele 16:00 -18:00 și 19:00-20:00.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies