Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație! Ce a declarat actorul?

Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație!
Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație!

Aidan Turner și Sarah Greene au decis să se despartă, după o relație de mai bine de 5 ani.

Aidan Turner s-a despărțit de iubită după o relație de lungă durată. Actorul din „Mortal Instruments: City of Bones” și Sarah Greene, actrița din „Burnt”, au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Fanii cuplului au fost extrem de dezamăgiți la aflarea veștii, întrucât cei doi erau extrem de îndrăgiți în showbiz-ul internațional. Actorul este cunoscut pentru faptul că își dorește să păstreze detaliile despre viața sa de familie departe de ochii curioșilor, însă, de această dată, au fost necesare câteva lămuriri din partea lui Aidan Turner.

Daily Telegraph a confirmat despărțirea, însă Aidan a refuzat să intre în detalii.

Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație!

„Îmi place să-mi păstrez viața personală departe de ochii publicului. Pentru mine, este important ca oamenii să nu știe prea multe detalii despre mine, despre relațiile mele. Uneori vezi actori care sunt foarte buni, dar unora le este greu să separe personajul de omul din viața reală.

Nu vreau să intru în această categorie”, a declarat actorul.

Citeste si: Top 10 cei mai SEXY BĂRBAŢI din LUME

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Aidan Turner își dorea să se mute la New York pentru fosta lui iubită

Aidan a fost într-o relație de 5 ani cu Sarah Greene și acum puțin timp dezvăluia că se gândește să se mute în New York pentru a fi mai aproape de ea.

Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade, întrucât cei doi nu mai formează un cuplu, deși în urmă cu puțin timp actorul își făcea bagajele pentru a pleca la New York.

Aidan Turner s-a despărțit de iubită după 5 ani de relație!

 „Mă gândesc să mă mut în curând la New York. Este un lucru senzațional în zilele noastre, putem fi oriunde, deoarece o mulțime de întâlniri se pot ține pe Skype. Nu este ca acum 10 sau 12 ani când toți actorii irlandezi erau la Londra”, a declarat Aidan înainte să ia decizia de a se despărți de iubită.

Citeste si: Miley Cyrus și Yungblud, un nou cuplu în showbiz? Ce s-a întâmplat la petrecerea Hannah Montana?

Aidan Turner este un actor irlandez extrem de îndrăgit, fiind apreciat pentru rolul său din Hobbitul, dar și pentru interpretarea sa din adaptarea realizată de BBC a romanelor  Poldark  de Winston Graham.

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies