Nicoleta Voica a dezvăluit cum pregătește pulpele de rață la cuptor.
Nicoleta Voica împarte cu urmăritorii săi destul de des rețetele delicioase pe care le pregătește pentru familie și explică pas cu pas ce trebuie făcut pentru ca totul să iasă ca la carte.
Cum pregătește Nicoleta Voica pulpele de rață la cuptor
Nicoleta Voica a început prin a pregăti cartofii și pulpele de rață la cuptor, pentru care are nevoie de doar câteva ingrediente. Aceasta dezvăluie și secretul pentru pulpele rumenite perfect.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- Cartofi
- Pulpe rață
- Sare
- Piper
- Usturoi
- Lămâi
- Cimbru
- Rozmarin
- Ulei
„Vă propun o rețetă ușoară și gustoasă. Vreau să fac niște pulpe de rață, cu cartofi, cu usturoi și lămâie, la cuptor. Voi face și o varză călită, mi se pare că se potrivește. Într-o tavă voi pune cartofii pe care i-am tăiat în sferturi. Pun sare, piper, ulei, usturoi, cimbru, rozmarin, pun și un pahar cu apă caldă, 250 ml de apă, cât să acopere cartofii, să nu ajungă la carne.
Cum face Nicoleta Voica varza călită
Ingrediente:
- Ceapă
- Morcovi
- Pătrunjel
- Bulion
- Foi de dafin
- Varză
Pentru varza calită, Nicoleta Voica pune ceapa la călit, adaugă cuburile de morcovi, pune varza tăiată fâșii subțiri, ulei, pătrunjel și bulion, peste care pune și niște foi de dafin și lasă totul pe foc până când varza devine moale. Persoanele care preferă mâncarea mai dulce, pot adăuga și două linguri de miere. „Am să călesc ceapa și pun și doi morcovi, le călesc împreună. Pun sare și piper după gust, dacă vă place puțin mai dulceag, eu pun și două linguri de miere. Toate acestea le voi căli în untură de rață, am cam două linguri. Am să pun varza după ce o frec bine cu sare și piper. Pun un pahar de bulion și le călesc până totul devine foarte moale. După ce puneți copănelele de rață și stoarceți lămâia peste ele, punem și coaja.”, a spus Nicoleta Voica.