„Ăla a fost momentul în care i-am crezut. M-au întrebat despre conturile mele. Era o fraudă.” Jaf de 35.000 de euro de pe cardurile lui Leonard Miron! Cum s-a lăsat păcălit jurnalistul?

„Ăla a fost momentul în care i-am crezut. M-au întrebat despre conturile mele.  Era o fraudă.” Jaf de 35.000 de euro de pe cardurile lui Leonard Miron! Cum s-a lăsat păcălit jurnalistul?
„Ăla a fost momentul în care i-am crezut. M-au întrebat despre conturile mele. Era o fraudă.” Jaf de 35.000 de euro de pe cardurile lui Leonard Miron! Cum s-a lăsat păcălit jurnalistul?

Leonard Miron a povestit despre cum a fost victima unei înșelătorii.

Din ce în ce mai mulți oameni se lasă păcăliți de înșelătoriile online, care sunt făcute pentru a-ți lua sume frumoase de bani din conturi. Până și Leonard Miron s-a lăsat păcălit de o astfel de situație și a ajuns să îi fie luați din conturi 35.000 de euro.

Cum a rămas Leonard Miron fără 35.000 de euro?

Citește și: „Stomacul meu este acum cât o minge de tenis. Acum avem loc în pat.” Leonard Miron, de nerecunoscut! Prezentatorul TV a slăbit 34 de kilograme

Jaf de 35.000 de euro de pe cardurile lui Leonard Miron! Cum s-a lăsat păcălit jurnalistul?
Leonard Miron[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Leonard Miron face mărturisiri despre relația cu iubitul Miguel. “Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot.”

Jurnalistul a povestit în cadrul unei emisiuni televizate despre modalitatea ingenioasă prin care au reușit hoții să îi ia din cont nu mai puțin de 35.000 de euro. Din fericire, însă, Leonard Miron și-a recuperat banii prin intermediul unei asigurări pe care o făcuse la bancă atunci când și-a deschis contul.

Am comandat online niște chestii pe care vreau să le aduc în România și am primit un mail care arăta exact ca un mail primit de la serviciul poștei din Marea Britanie, prin care îmi spunea că trebuie să plătesc niște taxe,

ceea ce mi se părea ok pentru că am comandat niște chestii din America. Eu am verificat, am trimis un răspuns la mailul respectiv. Culmea e că nu mi-au cerut nicio informație legată de carte de credit, de PIN cod, doar mi-au cerut să reconfirm adresa și numărul de telefon. Am făcut asta de dimineață. Culmea este că după-amiază eu am primit un telefon de la o companie la care eu am o carte de credit și m-au întrebat dacă am făcut cumpărături, mi-au spus niște sume pe care le cheltuisem.
Le-am spus că nu am fost eu și că a fost un scam. Ăla a fost momentul în care i-am crezut. Într-adevăr cineva a folosit informațiile pe care eu le-am pus. Mi-au dat niște informații cum că este un virus atașat care mi-a intrat în rețeaua de Wi-Fi. M-au întrebat despre conturile mele. După ce am avut conversația și le-am dat toate datele, am închis fericit fiind și după ce am terminat conversația și eram liniștit, am primit un telefon de la într-adevăr banca mea.
Era o fraudă. În total au făcut cumpărături de vreo 25.000 de lire sterline. Le-am recuperat
.”, a povestit Leonard Miron în emisiunea lui Dan Capatos.

Jaf de 35.000 de euro de pe cardurile lui Leonard Miron! Cum s-a lăsat păcălit jurnalistul?
Leonard Miron[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Nu îți dai seama că până la urmă ajungi la o distanță mare față de realitate. Ajungi să nu te mai placi când te privești în oglindă.” Andreea Marin, despre capcana filtrelor din mediul online

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies