Alatura-te campaniei internationale "Uita o carte undeva"!

Alatura-te campaniei internationale
Alatura-te campaniei internationale "Uita o carte undeva"!

Ia o carte si uit-o pe o banca, la metrou, intr-un parc sau in localul tau preferat.

 

Scrie-i un mesaj celui ce o va gasi, apoi povesteste celorlalti si provoaca-i sa faca la fel! Impreuna putem schimba mentalitati si promova lucruri frumoase!
Acest eveniment social de anvergura (pornit in Quebec dar care a luat aripi in intreaga lume) se inscrie in sirul altor activitati de promovare a lecturii (cum ar fi bookcrossing/livre voyageur, free library etc) si este considerat ca fiind un fenomen social original, dinamic si chiar necesar pentru orice societate pentru ca astazi cu noile tehnologii care ne inunda viata avem tendinta sa citim din ce in
ce mai putin.
Cateva din tarile participante:
Luxembourg, France, Belgique Suisse, Maroc, Portugal, Espagne,Tahiti,Bresil Allemagne, Albanie,Canada,Roumanie, RepubliqueMoldova, Perou, Irlande, Algerie, Inde Virginie,Ile de la Reunion(France DOM-TOM).
Intra pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

Scrie-i un mesaj celui ce o va gasi, apoi povesteste celorlalti si provoaca-i sa faca la fel! Impreuna putem schimba mentalitati si promova lucruri frumoase!

Acest eveniment social de anvergura (pornit in Quebec dar care a luat aripi in intreaga lume) se inscrie in sirul altor activitati de promovare

a lecturii (cum ar fi bookcrossing/livre voyageur, free library etc) si este considerat ca fiind un fenomen social original, dinamic si chiar necesar pentru orice societate pentru ca astazi cu noile tehnologii care ne inunda viata avem tendinta sa citim din ce in ce mai putin. 

Cateva din tarile participante: Luxembourg, France, Belgique Suisse, Maroc, Portugal, Espagne,Tahiti,Bresil Allemagne, Albanie,Canada,Roumanie, Republique Moldova, Perou, Irlande, Algerie, Inde Virginie,Ile de la Reunion(France DOM-TOM).


Intra pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies