Albert Oprea de la Survivor România a dat vestea cea mare! Când se va căsători fostul Războinic

Albert Oprea, dezvăluiri despre căsătorie
Albert Oprea, dezvăluiri despre căsătorie

Fostul concurent de la Survivor și-a lăsat fanii cu gura căscată, după ultimele dezvăluri de pe rețelele de socializare.

Albert Oprea, fost concurent la Survivor România 2021, i-a impresionat pe telespectatori în adevăratul sens al cuvântului în timpul emisiunii, drept pentru care aceștia nu l-au uitat nici acum. Tânărul s-a mutat pe rețelele de socializare unde are mai bine de 50 de mii de urmăritori pe care îi încântă în fiecare zi cu noile detalii din viața lui personală.

Citeste si: Cătălin Botezatu: “Îmi respect publicul și îi ofer tot ceea ce este mai bun”

Albert organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul său de Intagram pentru că vrea să fie mereu în contact cu fanii săi și vrea să le satisfacă absolut toate curiozitățile. De curând, fostul concurent de la Survivor România a atins un subiect destul de sensibil: căsătoria.

Răspunsul pe care acesta l-a dat i-a lăsat pur și simplu fără cuvinte pe toți urmăritorii.

Albert Oprea, dezvăluiri despre căsătorie

În cadrul sesiunii de Q&A, tânărul a primit o întrebare care viza viața lui personală, iar răspunsul nu a întărziat să apară. Un internaut și-a făcut curaj și l-a întrebat pe acesta când are de gând să se căsătorească, iar replica lui a uimit pe toată lumea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Fostul concurent de la Survivor România este încă în stadiul de căutare, dar nu găsește o femeie potrivită pentru el. În cazul în care o va găsi, acesta a dezvăluit că este pregătit să facă pasul cel mare:  „Dacă găsesc persoana portivită și mâine”. 

Citeste si: Mona de la Puterea Dragostei, infectată cu coronavirus? Bruneta i-a speriat pe fani: „Mă simt foarte rău!”

Albert Oprea și Simona Hapciuc au format sau nu un cuplu?

Deși fanii au crezut că între cei doi a fost mai mult decât o simplă prietenie, tinerii au dat cărțile pe față și au negat cu fiecare ocazie că ceva romantic s-ar fi întâmplat între ei.  

Albert:   Există ceva între noi, o relație de prietenie, suntem foarte buni prieteni. Ea e supărată pe mine, dar cred că am fost până într-un punct.

Am greșit. Nu am fost parolist, ceea ce nu îmi stă în caracter. Mi-am cerut scuze, am încercat să mă revanșez, nu am avut ocazia.

Citeste si: Alexandra de la Puterea dragostei vrea să se întoarcă în competiție la doar câteva zile după Finala sezonului 3? Ce planuri are frumoasa blondină

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Albert Oprea și Simona Hapciuc au format sau nu un cuplu?
Albert Oprea și Simona Hapciuc au format sau nu un cuplu?[Sursa foto: Instagram]

Simona :   I-am zis și lui și chiar l-am sfătuit să procedeze astfel. A fost o greseala intentionata și in momentul in care cineva face ceva cu buna stiinta, stie ca va aduce la un final alunecos, nu mai ai cum să ierti pentru că stii ca se va repeta. Nu a fost prima data cand a facut, a mai facut si altadata.

Albert  :  „ Orice decizia va lua, eu o să o respect mereu. Dacă nu o să vrea să mai vorbească cu mine, eu tot o să o plac”, au mai spus cei doi pentru WOW.biz.ro.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Zanni vorbește despre unul dintre foștii concurenți de la Survivor România! Cine a intrat în vizorul vedetei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Larisa Udilă a avut o naștere grea! Cu ce probleme se confruntă acum tânăra mămică: „A fost un chin...”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies