Albert și Sebastian, noi conflicte la Survivor România. Cum arată Faimosul după șase luni în Republica Dominicană

albert oprea si sebastian chitosca survivor romania
Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la ceartă la Survivor România

În timpului jocului de recompensă de la Survivor România, Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă au avut mici divergențe. Ce s-a întâmplat cu jucătorii?

Sebastian Chitoșcă a răbufnit la adresa lui Albert Oprea, asta după ce Războinicul a făcut un gest care nu a fost pe placul adversarului său. 

Albert și Sebastian, noi conflicte la Survivor România

Sebastian Chitoșcă nu și-a mai putut ține sentimentele în fire și a răbufnit la adresa lui Albert Oprea, atunci când Războinicul s-a lăudat după câștigarea unui punct la jocul de recompensă.

„Ce e, mă, te încurajezi singur? Ce te strâmbi așa din voce, mă?”, spune Sebastian

Citeste si: Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni de la Survivor România: "Este ca un frate pentru mine". Cum arată concurentul după ce a revenit în țară

albert oprea despre sebastian chitosca
Albert Oprea s-a bucurat că a reușit să câștige jocul de recompensă[Sursa foto: Instagram Albert Oprea]

„Ce vorbești tu cu mine așa urât, mă? (…) Care e problema ta, mă?”, îi răspunde Albert Oprea

„Ești mort pe traseu, nu vezi că ajungi mereu ultimul? (…) Ce-ai făcut, mă, că ai dat trei pucuri în coșurile alea… (…) Lasă-i, mă, pe colegii tăi să te laude, te lauzi singur? (…) A plecat Vera, ai rămas tu cu accent de bercenar”, a continuat discuția Sebastian.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Păi ești ofticat, că te-am și bătut, de-aia, îți spun eu.

Ai dat, până am venit eu, de ți-a venit rău (…) Ce trebuia să intervii tu când mă bucur cu echipa mea?”, răspunde Războinicul.

Citeste si: Bianca Comănici și-a cumpărat mașină! Cum arată bolidul de lux al vedetei?

Sebastian recunoaște că a reacționat astfel fiindcă își dorește să-și demoralizeze adversarul, însă acesta este de neclintit după spusele lui.

„Tu pe mine să mă faci la psihic? N-ai tu inteligență să mă faci pe mine la psihic”, spune Albert.

sebastian chitosca cearta albert oprea
Sebastian Chitoșcă se ceartă cu Albert Oprea la Survivor România[Sursa foto: Instagram Sebastian Chitosca]

În echipa roșie au mai rămas doar trei concurenți: Zanni, Elena Și Sebastian, pe când în echipa albastră mai sunt Albert, Andrei, Marius și Maria.

Traseele devin tot mai dificile, însă concurenții sunt determinați să le ducă până la capăt pentru a încerca să câștige marele premiu și a se vedea în finală.

Cum arată Faimosul după șase luni în Republica Dominicană

Concurenții de la Survivor România se află deja de jumătate de an în Republica Dominicană, iar fizicul lor s-a schimbat considerabil în tot acest timp.

Este cazul și lui Sebastian Chitoșcă, sportivul fiind cu părul mult mai lung decât atunci când a ajuns în Republica Dominicană, dar și destul de slab, dat fiind faptul că mâncarea le lipsește cu desăvârșire.

 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bogdan Mocanu și fratele lui au avut aceeași iubită: "A fost o întâmplare". Ce spune artistul despre cearta cu Jador

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies