“Alberto dormea cu capul pe mâna mea și ea m-a sunat și eu am răspuns și a auzit copilul! Și băiatul a început să plângă în pat.” Narcisa Guță a rememorat cum a fost perioada arestului

“Alberto dormea cu capul pe mâna mea și ea m-a sunat și eu am răspuns și a auzit copilul! Și băiatul a început să plângă în pat.” Narcisa Guță a rememorat cum a fost perioada arestului
“Alberto dormea cu capul pe mâna mea și ea m-a sunat și eu am răspuns și a auzit copilul! Și băiatul a început să plângă în pat.” Narcisa Guță a rememorat cum a fost perioada arestului

Este o fire efervescentă si a ales să fie o carte deschisă pentru Kanal D2. 

Narcisa Guță, Nicolae Guță și Beyonce de România făceau spectacol seară de seară la televizor. Milioane de telespectatori stăteau cu sufletul la gură pentru a urmări un nou episod din viața celor trei. Cifrele de audientă băteau toate recordurile și fiecare zi venea cu o nouă dezvăluire. Narcisa Guță a vorbit despre acele vremuri în emisiunea,  În oglindă de la Kanal D2. Mulți s-au întrebat că s-a întâmplat, de fapt, atunci în viețile lor și cât de adevărată era suferință mamei lui Alberto.

Mihai Ghiță: La un moment dat seara ai fost la o emisiune, iar a doua zi toată țara a asistat cum mascații te-au ridicat. Este vorba despre un incident cu o fată, pe nume Mădălina, în care se spune că tu ai intrat și ai agresat-o. O să vreau să-mi spui ce s-a întâmplat acolo, pas cu pas, dar înainte de toate, aș vrea să înțeleg înainte de a îți spune tot incidentul.

Atunci când ai plecat de acasă către ea a fost pentru că îți doreai să faci asta sau te-a luat valul a ceea ce se întâmpla la televizor? Ai mai făcut distincția între realitate și scenarii de la TV?

Citește și: „Totul a fost rapid. A fost nuntă, a fost cununie. Tatăl meu vitreg nu a fost de acord.” Narcisa a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o, înainte să se căsătorească cu Nicolae Guță

Citește și: „Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul de care zici ca l-ai cunoscut prin spitale.” Cum a reacționat Dana Roba, după ce Narcisa Guță i-a adus o serie de acuzații dure

Narcisa Guță: Am fost un pic agitată și foarte nervoasă că seara îmi înjuraseră copilul.

Mădălina m-a sunat și m-a înjurat foarte urât. Mi l-a înjurat pe Alberto și eu nu am acceptat lucrul ăsta pentru că eu sunt o femeie, care nu sunt viteaza lui Ștefan cel Mare, dar sunt războinică. Pe mine, dacă m-a înjurat un străin, du-te… Când mi-ai înjurat copilul meu, cu mine nu știu ce se întâmplă. De ce eu nu reacționez, dar când vine vorba de copilul meu… pe mine poți să mă înjuri, să-mi faci ce vrei, dar nu-mi înjura copilul! Și seara m-a înjurat și a mai pus vreo două trei pițipoance d-astea, tiribombe d-astea, să mă înjure
cu număr privat și pe băiatul meu. Alberto dormea cu capul pe mâna mea și ea m-a sunat și eu am răspuns și a auzit copilul! Și băiatul a început să plângă în pat și am început și eu să plâng. Și atunci s-a derulat în mintea mea o răzbunare, pentru băiat. Deci nu m-am dus să mă răzbun! Să înțeleagă toată România asta! Nu m-am dus să o bat pe Mădălina pentru că trăia cu Guță.
Nu, că îmi luasem de-acuma inima în piept, voiam să mă retrag, voiam să renunț, dar nu și-a da pace și mi l-a pe înjurat pe Alberto. Și dacă ne aude toată țara, cred că îmi dă dreptate mie. Totul până la copii. Și eu când am văzut că sunt înjurată de copilul meu, atunci s-a derulat în mintea mea războiul și am căutat să mă duc să o găsesc, ca eu să-i aplic o corecție.
Am plecat nervoasă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mihai Ghiță: Ce s-a întâmplat?

Narcisa Guță: Nu mai intru chiar în detalii, în fine. Ce s-a întâmplat, știi, a fost dat. N-are rost să mai povestesc chestiile astea când nici nu vreau să intru să mă întorc în trecut. Eu am intrat peste ea, într-adevăr, atunci am bătut-o. Ce am făcut? I-am dat 3- 4 palme. Atât. Și am fost dată la poliție că și cum aș fi tâlhărit-o.

Mihai Ghiță: Ai furat bunuri, pentru că la un moment dat, în plângere exista o plângere și de furt de bunuri?

Narcisa Guță: Eu nu aveam cum să fac așa ceva, că eram cu multe chestii pe mine. Deci am avut foarte mult aur. Nu că mă laud, dar eram plină de aur. Nu îmi permiteam să-i iau ei un lănțic cât un fir de păr. Dar așa a fost situația, că i-am zis de un inel de-al lui Guță, de nuntă. Ea l-a aruncat pe pat. Și da, și eu, într-adevăr. Eu, în mintea mea a fost să iau inelul de logodnă, dar nicidecum să mi-l asum ca lucru furat. Mi l-am cerut și ea l-a dat. Și de aici a pornit lucrul că eu aș fi tâlhărit-o, înțelegi? Și apoi au venit mascații. Și mi-au zis că am tâlhărit-o, dar eu am spus exact ce-ți spun, părerea mea. Toată realitatea, cum a fost și pentru treaba asta am fost condamnata la patru ani și jumătate de pușcărie, am făcut patru zile în arest și atunci am fost terminată de viață. Îl vedeam numai pe Albert în fața mea, nu vedeam altceva decât figura lui, a copilul meu. Și am făcut un fel de nu știu ce. A fost o depresie, cred. Tremuram toată. Nu puteam să stau, deci nu beam decât apă și cafea. Și atunci, ce să zic, tot Dumnezeu m-a salvat că am fost pe punctul de a ceda psihic și au venit doctori acolo. Nu mai știu, că numai nu mai judecam. Îl vedeam pe Alberto și plângeam cu o pernă în brațe. În fine. Și pentru treaba asta. La patru zile a fost un recurs. Și am povestit exact ce-ți spun și ție, a fost totul din gelozie și nu m-am dus cu intenția de a-mi asuma bunurile nimănui, pentru că nu aveam nevoie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Narcisa nu se aștepta să îi bată politia la ușă. Fosta soție a lui Guță crede că totul a fost în așa manieră, pentru că era totul televizat, iar lucrurile luaseră o amploare destul de mare. Blondina a povestit cum a arătat perioada de arest de patru zile.

Mihai Ghiță: Ne poți descrie un pic senzația ta pe care ai avut o când ai ajuns acolo?

Narcisa Guta: Groaznic! Nu am cum să explic în cuvinte. O doamnă polițistă s-a comportat urat. Persoanele reținute s-au purtat frumos. Nu pot să zic că a fost bine, dar nici nu rețin prea multe, decât știu că eram foarte disperată după copilul meu.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies