Albeste-ti dinti intr-o saptamana la tine acasa! Aceasta reteta e geniala!

Albeste-ti dinti intr-o saptamana la tine acasa! Aceasta reteta e geniala!
Albeste-ti dinti intr-o saptamana la tine acasa! Aceasta reteta e geniala!

Pentru a avea dinti mai albi, singurul lucru de care aveti nevoie este carbonul activ!

 

Chiar daca poate parea murdar si dezgustator, multi oameni si-au albit dintii cu succes folosind acest ingredient.
Piatra pretioasa inchisa la culoare a medicinii naturiste – carbunele activ este una dintre cele mai puternice remedii naturale care ajuta in tratamentul multor boli, de la dizenterie pana la eliminarea efectelor radiatiilor. Se obtine prin prelucrarea carbunelui intr-o camera de abur in care se deschide, crescand suprafata sa, care poate atrage mai multe ingrediente.
Cel mai important este ca utilizarea carbunelui activ nu este insotita de efecte secundare asupra sanatatii, ci dimpotriva, utilizarea lui ajuta la eliminarea efectelor intoxicarii organismului.
Iata mai jos cum ne putem albi dintii cu ajutorul carbunelui activ:
Procedura este foarte simpla. Dupa ce ati cumparat de la un magazin naturist o bucata de carbune activ, nu trebuie decat sa-l spargeti pana se face sub forma de pudra, apoi il aplicati cu ajutorul unei periute direct pe suprafata dintilor.
( mai pe inteles – spalati-va pe dinti cu praful rezultat din zdrobirea carbunelui activ). Periajul trebuie sa se faca timp de 3-4 minute, exact cum ar trebui sa faceti periajul zilnic cu pasta de dinti. Dupa ce v-ati periat dintii timp de 3-4 minute, clatiti cavitatea bucala cu multa apa. Veti observa rezultate chiar dupa primul periaj.
Sursa: Secretele.ro, autor Calin Petru Barbulescu

Chiar daca poate parea murdar si dezgustator, multi oameni si-au albit dintii cu succes folosind acest ingredient. 



Piatra pretioasa inchisa la culoare a medicinii naturiste – carbunele activ este una dintre cele mai puternice remedii naturale care ajuta in tratamentul multor boli, de la dizenterie pana la eliminarea efectelor radiatiilor. Se obtine prin prelucrarea carbunelui intr-o camera de abur in care se deschide, crescand suprafata sa, care poate atrage mai multe ingrediente. Cel mai important este ca utilizarea carbunelui activ nu este insotita de efecte secundare asupra sanatatii, ci dimpotriva, utilizarea lui ajuta la eliminarea efectelor intoxicarii organismului. 


Iata mai jos cum ne putem albi dintii cu ajutorul carbunelui activ:

Procedura este foarte simpla. Dupa ce ati cumparat de la un magazin naturist o bucata de carbune activ, nu trebuie decat sa-l spargeti pana se face sub forma de pudra, apoi il aplicati cu ajutorul unei periute direct pe suprafata dintilor.( mai pe inteles – spalati-va pe dinti cu praful rezultat din zdrobirea carbunelui activ).
Periajul trebuie sa se faca timp de 3-4 minute, exact cum ar trebui sa faceti periajul zilnic cu pasta de dinti. Dupa ce v-ati periat dintii timp de 3-4 minute, clatiti cavitatea bucala cu multa apa. Veti observa rezultate chiar dupa primul periaj. 

Sursa: Secretele.ro, autor Calin Petru Barbulescu

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies