Alege curățenia generală la birou de minim 2 ori pe an

Alege curățenia generală la birou de minim 2 ori pe an
Alege curățenia generală la birou de minim 2 ori pe an

Un birou curat, parfumat și ordonat este cea mai simplă metoda prin care poți asigura sănătatea, fericirea și productivitatea angajaților tăi.

Gândește-te cum ar fi să lucrezi într-un mediu nu tocmai curat sau dezordonat: mintea ta s-ar concentra doar pe ceea ce vede în jur, nu pe sarcinile pe care trebuie să le îndeplinești.

 

Astfel, pentru a păstra un birou curat, îți recomandăm să externalizezi serviciile de curățenie. În felul acesta, te vei bucura de curățenie generală de minim 2 ori pe ani și curățenie la birou, de întreținere, în fiecare săptămână. Nu a fost niciodată mai simplu să păstrezi biroul curat, iar în continuare îți vom prezenta ce presupune curățenia generală și de ce să alegi servicii curatenie Cluj de la NOVO CLASS.

 

De ce este nevoie de curățenie generală?

 

Curățenia generală este un proces complex, care implică o atenție sporită la detalii și prin care se realizează curățarea în profunzime a fiecărui spațiu din clădirea de birouri, inclusiv cele greu accesibile. Este de preferat să efectuezi curățenie generală de cel puțin două ori pe an.

Specialiștii de la NOVO CLASS îți vor spune exact de ce are nevoie spațiul tău de birou, pentru a fi întotdeauna curat și ordonat.

 

Apelând la o companie specializată în curățenie generală, te vei bucura de servicii de calitate și vei economisi timp și bani. De ce să pierzi timpul căutând cele mai bune produse și realizând că rezultatul final nu este pe placul tău? Apelând la NOVO CLASS, spațiul de birou va fi curățat și igienizat cu soluții profesionale, eficiente pentru îndepărtarea petelor și microbilor. De asemenea, vei economisi timp, iar dacă este nevoie, întreaga operațiune se va desfășura discret, în timpul programului de lucru.

 

Ce servicii sunt incluse în curățenia generală?

 

Așa cum am menționat deja, serviciile de curățenie generală presupune curățarea în detaliu a tuturor suprafețelor, utilizând aparate profesionale și tehnici speciale. Nu este vizată doar curățarea suprafețelor, ci și dezinfectarea acestora. Astfel, când vorbim despre curățenie generală, ne referim la următoarele:

 

● aspirarea și spălarea podelelor

● aerisirea încăperilor

● curățarea suprafețelor vitrate

● aspirarea și curățarea suprafețelor tapițate

● curățarea mochetei (dacă este cazul)

● curățarea și aspirarea prafului de pe calorifere

● curățarea firmei luminoase

● curățarea corpurilor de iluminat

● spălarea geamurilor (inclusiv pe exterior)

● curățarea ușilor și a tocurilor

● aspirarea pânzelor de păianjen

● lustruirea suprafețelor din inox cu soluții speciale

● ștergerea prafului de pe toate suprafețele

● curțarea în detaliu a aparaturii de birou

● curățarea și tratarea suprafețelor din lemn și sticlă

● golirea coșurilor de gunoi

● spalarea tuturor obiectelor de uz protocolar

● spalare, dezinfectare și odorizare grupuri sanitare.

 

Așadar, ai toate motivele să apelezi la Novo Class din Cluj pentru cele mai bune servicii de curățenie generală. Te vei bucura de prețuri avantajoase și vei observa diferența între modul în care te simți atât tu, cât și angajații după ce curățenia este efectuată. Dacă vrei să apelezi la această firmă de curățenie, intră pe site-ul Novo Class!

 

Sursa foto: www.novoclass.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies