Alege-ti sutienul potrivit in functie de forma corpului tau! Iti dam cele mai bune sfaturi

Alege-ti sutienul potrivit in functie de forma corpului tau! Iti dam cele mai bune sfaturi
Alege-ti sutienul potrivit in functie de forma corpului tau! Iti dam cele mai bune sfaturi

Lenjeria intima trebuie aleasa cu atentie, in functie de forma corpului tau, astfel incat sa ti se potriveasca si sa nu iti iasa in evidenta.

Invitata in emisiunea "Draga mea prietena" de la Kanal D, stilistul Maria Andrei a vorbit despre alegerea corecta a unui sutien, in functie de forma corpului fiecarei femei.

" Stilul balconet se potriveste unei siluete mai subtiri pentru ca balconetul are menirea sa ridice niste sani mai mici. In momentul in care vorbim despre un san siliconat, nu mai putem vorbi despre un sutien balconet pentru ca nu mai este nevoie.

Daca faci sport, alege lenjerie intima care lasa pielea sa raspire.", a spus stilistul.

##VIDEO573##

Conform unor studii, se pare ca 80% dintre femei nu poarta sutienele potrivite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

"Cel mai important este sa alegem cupa care ne este potrivita pentru ca, pe langa disconfort, pot sa apara probleme medicale.

", a continuat Maria Andrei.

" Domisoarele cu silueta para ar trebui sa poarte un chilot mai ingust pentru ca cel lat pune soldul in dificultate, il arata mai mare decat este. Cu cat creste soldul mai mult, cu atat trebuie sa se ingusteze breteaua chilotului. Sutienul trebuie sa dea volum. Poate sa aiba, volanase, imprimeuri, cupe, cupe turnate, care sunt recomandate. O cupa turnata este mai potrivita sanului.

Acele insertii metalice, acele balene, de cele mai multe ori nu sunt adaptate fiecarei siluete in parte.", a continuat stilistul.

##VIDEO574##

" Silueta in H, care are aproape toate formele egale, este silueta potrivita unui corset, pentru ca in acel moment silueta devine una clepsidra si talia este marcata.", a concluzionat Maria Andrei.

De asemenea, recomandarea stilistului pentru toate femeile este sa aiba in sertarul cu lenjerie un sutien bej pentru ca se potriveste la absolut orice, unul negru si nu neaparat unul alb.

Trebuie sa avem macar aceste trei culori si fara dantele si modele.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies